Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9416&groupid=GROUP188
Parivibraattorit
Hinta
Merkki

Parivibraattorit

Kaikki vibraattorit voivat olla hieno lisä kahden ihmisen väliseen seksiin. Mutta jotkut ovat erityisesti kehitetty stimuloimaan kahta ihmistä samanaikaisesti. Monet tuotemerkit ovat kehittäneet selkeästi parikäyttöön tarkoitetun vibraattorin, joka on muotoiltu siten, että sekä nainen että mies voi nauttia tärinöistä yhdynnän aikana. On olemassa myös vibraattoreita, joissa on kaksi joustavaa päätä ja joita voidaan käyttää joko naisen tuplastimulaatioon, kahden naisen tai kahden miehen välillä tai miehen ja naisen välillä.

Parivibraattorit kaikille

Kyllä, jokainen voi käyttää parvibraattoria, mutta parivibraattori on, kuten sanasta jo käy ilmi, kehitetty erityisesti pareille. Parivibraattorit ovat suhteellisen uusia markkinoilla, mutta ovat saaneet paljon suosiota ennätysajassa. Parivibraattoreita voidaan käyttää iästä ja sukupuolesta riippumatta. Se oli We-Vibe, joka joka kehitti ensimmäisen parivibraattorin. Sitten on olemassa useita muitakin merkittäviä tuotemerkkejä, jotka ovat kehittäneet oman vibraattorinsa. Esimerkiksi LELO, Adrien Lastic, Kiiroo ja Satisfyer, joilta kaikilta saat laatutuotteita.

Useimmat parivibraattoreista on muotoiltu kuin pieni ripustin, jossa ripustimen toinen pää on työnnetään emättimeen ja toinen tukee välilihaa (emättimen ja peräaukon välinen alue). Ripustin on niin pieni, että mies voi voi samalla penetroida naista peniksellään. Kun kytket värinän päälle, sekä sinä että kumppanisi tuntevat stimulaation ja se antaa sinulle hämmästyttävän tunteen. Ainoa ongelma on se, että molemmat osapuolet saavuttavat orgasmin todella nopeasti. Mutta sitten teidän täytyy vain käyttää sitä uudestaan... ja uudestaan... ja uudestaan...

Tutustu laajaan valikoimaamme ja ota talteen kaikki hyvät ideat, jotka saavat mielikuvituksesi lentoon.

Nauttikaa.