Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9416&groupid=GROUP191
Penisrenkaat pareille
Hinta
Merkki

Penisrenkaat erityisesti pareille

Penisrengas on hyvin pieni lelu, jolla on erittäin suuri vaikutus. Se antaa itsessään suurta nautintoa myös kumppanille. Kuitenkin jotkut penisrenkaat on varustettu lisäominaisuudella, joka tekee niistä erityisen nautinnollisia parikäytössä.

Ovatko penisrenkaat kaikille pareille?

Kaikki parit voivat käyttää sellaista penisrengasta, joka on kehitetty erityisesti pareja silmälläpitäen. Ainoa poikkeus ovat ne parit, joissa nainen ei halua että hänen klitoristaan stimuloidaan. Mutta ne naiset, jotka eivät tästä nauti ovat harvassa.

Penisrengas antaa lisämaustetta

Erityisesti pariskunnille tarkoitettu penisrengas voi olla se ensimmäinen pareille tarkoitetuista seksileluista, jonka ostat. Lähes jokainen pitää penisrenkaan käytöstä, koska se antaa miehelle isomman peniksen ja enemmän kestävyyttä. Lisäksi niissä on usein sisäänrakennettu vibraattori, mikä myös stimuloi naista. Belugissa voimme suositella, että kaikki parit kokeilevat penisrenkaan käyttöä, sekä mies/nainen että mies/mies parit. Muistakaa, että jotkut penisrenkaista, jotka on tarkoitettu mies/mies parien käytettäväksi, on suunniteltu stimuloimaan sen kumppanin välilihaa tai peräaukkoa, joka käyttää rengasta. Näitä voidaan kuitenkin myös käyttää mies/nainen parisuhteissa.

Koska penisrengas vaatii yleensä hyvin vähäistä investointia, suosittelemme kaikkia asiakkaitamme hankkimaan valikoiman erilaisia ​​malleja joita kokeilla ... Se on helppo ja edullinen tapa kokea hieman "ylimääräistä".