Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
Seksilelut & Alusvaatteet - Virallinen jälleenmyyjä Pohjoismaissa

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi
Marien blogista

Hyvät itsetyydytysvälineet miehille

Suuri seksuaalinen halukkuus on terveyden merkki. Säilyttääksesi  säilyttää virilitytesi, kestävyytesi ja rakastelun taitosi, kannattaa antaa itsellesi ja seksuaalisuudellesi runsaasti huomiota, vaikkei vieressäsi olisikaan kumppania. Masturbaatio on ihanaa, koska se antaa sinulle hyvän tunteen ja sitä seuraavan rentoutuneisuuden, mutta lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden muunlaisiin kokemuksiin kuin ne, jotka voit kokea kumppanisi kanssa.


Jos siis tähän asti olet tyytynyt tuttuun ja vanhanaikaiseen "hand-jobiin", on ehkä aika kokeilla jotain uutta...

Lue lisää

Seksilelut & Alusvaatteet - Tervetuloa Belugiin

Pohjoismaiden suurin romantiikka- & seksikauppa, jossa kaikki tarvittavat seksilelut ja alusvaatteet

SEKSILELUT - 100% OMISTAUTUNUT ASIAKKAILLEEN

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saavat maksimaalisen nautinnon Belugista ostetuista seksileluista ja tätä kautta saavutamme johtavan aseman Pohjoismaiden suurimpana erotiikka- ja seksikauppana.

Asiakaspalvelu ja -lähtöisyys ovat siksi etusijassa yhdistetty siihen, että koska ostamme erittäin suuria määriä tuotteita toimittajiltamme, pystymme aina tarjoamaan sinulle sekä huomaamattoman että nopean toimituksen (tee tilauksesi ennen kl. 21.00), Pohjoismaiden alhaisimmat hinnat, 360 päivän palautusoikeuden, alhaiset toimituskulut ja kokopäiväisen seksologin. Lisäksi voit valita valinnaisen VIP Belugin-jäsenyyden, joka tulee lisäalennuksilla, ilmaisella toimituksella jo 39 € tilauksiin ja muilla eduilla.

Seksologimme Marie Oddershede on käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää. Hän kirjoittaa artikkeleita sekä antaa "Vihjeitä & Vinkkejä” seksielämääsi. Lisäksi blogiosastollamme voit lukea jännittäviä haastatteluja, seksiartikkeleita ja paljon muuta.

Jos tiettyä tuotetta ei satu löytymään hyllyiltämme, olet aina tervetullut kirjoittamaan osoitteeseen support@belugi.fi ja me yleensä tilaamme sen varastoon. Koska vaikka ihmiset ovatkin erilaisia ja heillä on erilaisia toiveita, fantasioita ja tarpeita, filosofianamme on ja pysyy se, että Belugin on pystyttävä vastaamaan juuri sinun toiveisiisi. Tee tutustumiskierros verkkosivullamme. Löydät varmasti jotakin jännittävää – ja muista, ettei koskaan ole liian myöhäistä kokeilla jotain uutta. Usko kun sanomme, että terve ja aktiivinen seksielämä antaa paljon elämäniloa!

Belugista löydät niin dildot, vibraattorit, masturbaattorit, anaaliseksivälineet, anaalidildot, anustapit miehille ja naisille, anaalihelmet, lantionpohjakuulat, penisrenkaat, rakastelunuket, parivibraattorit, seksikeinut ja muut seksikalusteet, strap-onit, bondage-varusteet, piiskat, läimäyttimet ja kutittimet, nännistimulaattorit, sähköseksitarvikkeet, alusvaatteet, liukuvoiteet, seksileluille tarkoitetut puhdistustuotteet, hierontaöljyt, hierontakynttilät, kondomit ja paljon muuta. Tutustu erotiikan maailmaan.

SEKSILELUT - 100% HINTATAKUU
Koska myymme seksileluja niin Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa kuin Suomessa, voimme olla Pohjoismaiden halvin seksikauppa – ja tietenkin 100%:lla hintatakuulla. Mutta Belugi ei ole sellainen seksikauppa kuin useimmat muut. Painopisteemme ovat tyytyväiset asiakkaat, osaava asiakaspalvelu ja Pohjoismaiden suurin valikoima tuotteita, jotka tarjoavat sinulle mitä parhainta nautintoa. Meiltä saat tuotteita, jotka antavat "lisää halua", kuten iskulauseestammekin ilmenee.

SEKSILELUT JA ALUSVAATTEET - 100% POHJOISMAIDEN SUURIN VALIKOIMA
Belugi ostaa suuria määriä tuotteita kotiin kaikilta maailman suurimmilta valmistajilta, mutta hyllyiltämme löydät myös pienemmät laatuvalmistajat, joiden jännittäviä erotiikka- ja seksileluja ei löydy muista pohjoismaalaisista seksikaupoista. ...

Lue lisää