Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Tietoa Belugista

Kenen haluat tavata Belugissa?

Belugin perustivat Mik ja Marie Oddershede, ja sillä on yksi ainoa tarkoitus: Asiakkaan keskittyminen romantiikkaan ja seksileluihin. Ja mitä se tarkoittaa käytännössä?

Meillä on selvästi määritelty tavoite, jonka me seksilelujen käyttäjinä voimme…

… Nauti ja tarjoa nautintoa
… Lääkäri - yksin tai parina
… Riko vakiintuneita tapoja ja tabuja ja anna uudestaan ​​halu kasvattaa seksuaalisuutta
… Tuntuu enemmän!

Belugin omistavat ja ylläpitävät Mik ja Marie Oddershede, joilla molemmilla on laaja kokemus itsenäisinä ammatinharjoittajina. Erilaiset taustamme ovat antaneet meille mahdollisuuden aloittaa ja johtaa Belugi ja uskomme toistensa täydentävällä koulutuksella, että olemme hyvin varustettuja kilpailuilla markkinoilla.

Marie Oddershede on koulutettu innovaatioista ja yrittäjyydestä Niels Brock Copenhagen Business College -opistossa ja seksologina ja kumppaniterapeutina Carl-Mar Møllerin pariskunta-, seksologi- ja psykoterapeutti-koulussa. Lisäksi Marie on ollut riippumaton omalla myymälällään ja verkkokaupallaan Tanskassa. Marie on erityisen kiinnostunut mekanismeista, jotka ohjaavat suhdetta, sekä seksuaalisuudestamme. Siksi on luonnollista, että Marie huolehtii kaikesta, mikä liittyy seksiin ja seksuaalisuuteen päivittäisessä työssään Belugilla.

 

 
"Haluan saada aikaan positiivisen muutoksen monille pohjoismaisille ihmisille tietämykseni mukaan seksistä ja seksuaalisuudesta - haluan tuntea itseni enemmän"

Marie Oddershede, puolusterapeutti ja seksologi

 

Mik S. Oddershedellä on kandidaatin tutkinto kielestä ja taloustieteestä sekä HD (A) -tutkinto Etelä-Tanskan yliopistosta. Itsenäisenä yrittäjänä Mik on perustanut, johtanut ja myynyt 2 menestyvää konsulttiyritystä. Uusin ranskalaiselle listatulle ryhmälle. Lisäksi Mik on saanut 4 Gazelle-palkintoa, joista yksi on voittaja Etelä-Tanskan alueella ja yritys Tanskassa, ja liikevaihto kasvaa viidenneksi.

Mik vastaa Belugin rakentamisesta, kehittämisestä, taloudesta ja päivittäisestä johtamisesta. Mikissä Mik on ollut viimeksi kuluneiden 15 vuoden ajan Tanskan ja Pohjoismaiden liike-elämässä.

 

"Haluan perustaa terveellisen ja vahvan yrityksen, jossa tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia seksileluja alhaisin hinnoin Pohjoismaissa. Meillä on mahdollisuus talouden ja vahvan henkilöstötiimin suhteen"

Mik S. Oddershede, toimitusjohtaja