Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...

Mik ja Marie Oddershede ovat perustaneet Belugi A/S:n mielessä yksi ainoa päämäärä: Asettaa asiakas ihan keskipisteeseen, kun kyse on romantiikasta ja seksileluista. Ja mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Meillä on selkeästi määritelty tavoite, että seksilelujen avulla me ihmiset voimme...

  • … nauttia ja antaa nautintoa
  • … leikkiä – yksin tai yhdessä
  • … rikkoa pinttyneitä tapoja sekä murtaa tabuja ja lisätä halukkuutta oman seksuaalisuuden ilmaisemiseen
  • … antaa halua enempään!

Belugi A/S:n omistavat ja ylläpitävät Mik ja Marie Oddershede, joilla molemmilla on laaja kokemus itsenäisinä yrittäjinä. Erilaiset, mutta toisiaan täydentävät taustamme ovat antaneet meille mahdollisuuden Belugi A/S:n perustamiseen ja toteuttamiseen ja uskomme että olemme vahvassa asemassa kilpailullisilla markkinoilla.

Marie Oddershede on koulutettu innovaatiotoiminnassa ja yrittäjyydessä Niels Brock Copenhagen Business Collegissa sekä seksologina ja pariterapeuttina Carl-Mar Møllerin Pari-, Seksologi- ja Psykoterapeuttikoulussa. Lisäksi Marie on toiminut oman kaupan ja verkkokaupan itsenäisenä yrittäjänä Tanskassa. Marie on erityisen kiinnostunut mekanismeista, jotka ohjaavat parisuhteita ja seksuaalisuutta. Siksi on luonnollista, että hänen päivittäisessä työssään Belugi A/S:ssä Marie huolehtii kaikesta, mikä liittyy sukupuoleen ja seksuaalisuuteen.

 

"Haluan tehdä positiivisen muutoksen monelle Pohjoismaissa asuvalle ihmiselle, käyttäen tietoani seksistä ja seksuaalisuudesta - haluan mielelläni antaa heille halua enempään"

Marie Oddershede, Pariterapeutti ja seksologi

Mik S. Oddershedellä on kandidaattitutkinto kieli- ja taloustieteissä sekä HD(A) Etelä-Tanskan yliopistosta. Itsenäisenä yrittäjänä Mik on perustanut, johtanut ja myynyt kaksi menestynyttä neuvonantajayritystä. Viimeisimmän yrityksen osti ranskalainen pörssiyhtiö. Lisäksi Mik on saanut 4 Gazelle-palkintoa, joista yksi Etelä-Tanskan seudun voittajana ja sinä Tanskalaisena yrityksenä, jossa liikevaihdon kasvu oli viidenneksi suurin.

Mik on vastuussa Belugi A / S:n laajentamisesta, kehittämisestä, taloudesta ja päivittäisestä hallinnoinnista. Mik on viettänyt viimeiset 15 vuotta tanskalaisen ja pohjoismaalaisen liiketoiminnan parissa.

"Haluan luoda terveen ja vahvan yrityksen, jossa tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita seksileluja Pohjoismaiden alhaisin hinnoin. Meillä on tähän mahdollisuus taloudellisen perustamme ja vahvan työntekijätiimin ansiosta"

Mik S. Oddershede, CEO