Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU30
COLT
Hinta
Merkki

Colt

Yhdysvaltalainen Colt on seksivälineiden toimittaja homomiehille.
Colt tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, seksileluja, kaikenlaisia lisävarusteita sekä pitkän listan homopornoelokuvia. Kaikki Coltista peräisin olevat tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, liukuvoiteista lähtien aina kalentereihin asti. Colt on yritys, jolla on takana monen vuoden kokemus, jo vuonna 1967 he alkoivat markkinoida eroottisia tuotteita yksinomaan miehille. Yhtiöllä on siten kokemusta, mikä näkyy heidän erittäin ammattitaitoisessa ja korkealaatuisessa tasossaan. Se on niin lähellä täydellisyyttä kuin mahdollista.

Nuoren orin laukaus
Englanninkielinen sana 'Colt' tarkoittaa useita asioita ja se voidaan kääntää monella eri tavalla. Osittain Colt on tunnettu revolverityyppi, ampuma-ase, jolla on ominaisuuksina niin lujuutta, tarkkuutta että laatua. Osittain Colt on ilmaus, joka voidaan kääntää 'nuoreksi oriiksi' hieman vanhemmasta englannista. Tietenkin Colt on erotiikan tuotteiden toimittajana homoseksuaalisille miehille valinnut nimensä huolella. Tässä painostetaan sekä laukauksia että massoittain nuoria oriita, ja kuten mainittua, perusominaisuutena on korkea laatu.

Tämän vuoksi Coltille on myös erikoista se, että yritys on niin keskittynyt, lähestulkoon poikkeuksetta, TODELLA MASKULIINISIIN miehiin. Isot lihakset, karvaiset kropat, parrakkaat kasvot ovat käsitteinä täysin hallitsevia. Myös mallien ilmeet ovat melkein aina maskuliinisia ja vakavia. Coltin tuotteiden esittelyä ohjaavat "metsästäjät ja ankarat moottoripyöräilijät". Coltin iskulause, suomeksi käännettynä on siten: "Jos se näyttää maskuliiniselta, nimenä on COLT!".

Jokainen voi liittyä peliin
Nynnyt voivat myös tulla mukaan, he ovat jopa tervetulleita, mutta vain katsomaan. Asiakaspohja on siis laaja, koska kaikki homomiehet voivat luonnollisesti tuntea olevansa vetoa tätä herkkää universumia kohtaan, ja joukossa on todennäköisesti myös paljon naisia. Nämä ovat kauniita miehiä, jotka edustavat Coltia ja esittelevät yhtiön tuotteita. Koko käsite on herkullinen, houkutteleva ja kutsuva.

Colt antaa ylpeyden asiakkailleen
Kokemuksensa ja tinkimättömän mutta huolellisen laatuun keskittymisen ansiosta Colt on luonut ainutlaatuisen brändin, joka pursuaa kaikkein maskuliinisimpaa varianttia homoseksuaalisuudesta. Amerikkalaisilla homomiehillä on usein läheinen suhde Coltin tuotteisiin, ei vain siksi, että tuotteet merkitsevät "laatutietoisia kuluttajia", mutta luultavasti aivan yhtä paljon, koska tavaramerkki Colt tuo itsessään käyttäjilleen viestin että homoudesta voi olla ylpeä. Tuomme laajan valikoiman Colt-tuotteita, ja olemme yhtä ylpeitä siitä, että näitä laatutuotteita löytyy omasta valikoimastamme.

Hiirimattoja paljailla pepuilla
Kuten Colt toteaa markkinoinnissaan, on hädin tuskin olemassa toista erotiikkaelokuvien ja muiden, yksinomaan miehille suunnattua seksituotteiden tuottajaa, joka on saavuttanut yhtä korkean laadun ja ylläpitänyt sitä yhtä pitkään ja yhtä vakaana kuin Colt yhtiö. Jos tarpeena on eroottisia tarvikkeita homoille, nimenä on Colt, ja Coltilla on runsaasti, mistä valita, sellaisista alusvaatteista lähtien, jotka antavat pepun olla paljaana, aina sellaisiin hiirimattoihin, joissa alastomat peput motiivina. Miespeput, luonnollisesti, ovat kaikkeinparasta laatua.