Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
http://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU348
Crush
Materiaalit
Hinta
Merkki

Crush Vibraattorit

Crushin on kehittänyt amerikkalainen Pipedream, joka on maailman suurin seksilelujen valmistaja ja jälleenmyyjä. Crush-tuotemerkin tuotteet olivat alun perin tarkoitettu hieman nuoremmille naispuolisille kuluttajille. Mutta nykypäivänä Crusheja käyttävät kaikenikäiset naiset joka puolella maailmaa, kiitos vibraattoreiden korkean laadun ja edullisen hinnan.

Crush-merkille on ominaista erittäin värikkäät tuotteet, joiden muodoissa ja malleissa riittää mistä valita. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että jokaiselle naiselle löytyy sellainen vibraattorimalli, joka sopii juuri hänelle, lähestulkoon huolimatta siitä miten haluaisit nauttia omasta Crushistasi. Osa tuotteista stimuloi klitoriksen aluetta ja g-pistettä, kun taas osa on suunniteltu yhden alueen täsmästimulointiin. Tutustu valikoimaan ja katso mikä vibraattoreista miellyttää silmääsi eniten - et taatusti pety. Siinä tapauksessa jos löydätkin 2 tai 3 erilaista tuotetta, on niiden hinta sen verran kohtuullinen, että voit hyvinkin ostaa muutaman kerralla ilman että se käy kukkarolle.

Jos haluat selvän g-pistevibraattorin, voimme suositella kokeiltavaksi pientä Crush - Mi Amor - Elite Silicone© -vibraattoria. Erityisesti klitorisvibraattoria etsiville voimme suositella pastellinväristä Crush - Jelly Bean - Elite Silicone© -vibraattoria ja heille, jotka toivovat samanaikaista g-pisteen sekä klitoriksen stimulaatiota voimme suositella Crush - Sweetie - Rabbit-vibraattoria. Mutta kaikki Crushin vibraattoreista ovat erittäin laadukkaita ja niiden valikoimasta löytyy varmasti vähintään yksi, joka täyttää kaikki tarpeesi.

Nämä vibraattorit valmistetaan pääosin pehmoisesta silikonista. Tuotteiden kahvaan sekä nappeihin on kuitenkin käytetty hyvälaatuista ABS-muovia. Kaikki sarjan tuotteet ovat vedenpitäviä, joten voit huoletta ottaa ne mukaan kylpyyn.

Pipedreamin luona he sanovat, että "et koskaan unohda ensimmäistä ihastustasi" - ja sama pätee heidän valmistamiin vibraattoreihin!

Muistathan tarkistaa etukäteen onko sinulla varapistot Crushiisi. Halutessasi voit aina tilata lisäparistot kätevästi tilauksesi yhteydessä.