Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU39
Hinta
Merkki

Dreamgirl

Tämä amerikkalainen kutkuttavan eroottisten alusvaatteiden valmistaja on yksi maailman johtavimmista.

Nimi on hyvin valittu, sillä se suomeksi käännettynä tarkoittaa "unelmatyttöä", joka samanaikaisesti symboloi sekä miehen unelmaa seksuaalisesti haastavasta naisesta että naisen unelmaa olla se seksuaalisesti houkutteleva nainen, tyttö, joka voi herättää miehen halun. Dreamgirl -tuotemerkki onnistuu tekemään tästä sekä naisen sekä miehen unelmasta totta. Nämä ovat kaikin tavoin erittäin korkealaatuisia, seksikkäitä alusvaatteita.

Ei ole montaakaan alusvaatevalmistajaa, jotka voivat ylpeillä sellaisella tasolla, joka tarjoaa kattavan kansainvälisen tunnustuksen. Dreamgirl voi rauhallisesti kiinnittää huomiota sen ylivoimaiseen asemaan suurilla markkinoilla. Pienen ja eksklusiivisen eroottisten alusvaatteiden valmistajista koostuvan ryhmän joukossa Dreamgirl asetetaan itsestäänselvyytenä eturiville, osittain alusvaatteiden korkean tuotantolaadun vuoksi ja osittain siksi, että sillä on erityisen pitkälle kehittynyt silmätuntuma hyvää suunnittelua koskien. Dreamgirl on osunut napakymppiin kaikessa.

Yhtiön strategiassaan Dreamgirl puhuu kutsumuksestaan, jota kuvaillaan haluksi suunnitella sellaista muotia, joka voi vastata ihmisten toiveeseen "ikuisesta nuoruudesta". Ehkäpä se on liioitellusti sanottua, mutta ainakin on varmaa että Dreamgirlin rohkeat ja aistilliset alusvaatteet herättävät voimakkaita vaistoja sekä miehissä ja naisissa. Jokainen nainen tuntee olonsa seksikkäältä, kun hänellä on yllään Dreamgirlin alusvaatteita. Ja jokainen tuhmista tytöistä kiinnostunut mies, avaa varmasti silmänsä Dreamgirlin nähdessään.

Dreamgirl tuottaa hyvin kattavan kokoelman houkuttelevia ja kauniita, parhaasta laadusta valmistettuja alusvaatteita. Sekä suunnittelun että materiaalin valinnan suhteen ja alusvaatteiden teknisten ominaisuuksien suhteen kaikki on erittäin korkealaatuista. Markkinoille on ominaista suuri kilpailu, jossa Dreamgirl ei varmasti ole yksin, mutta korkean profiilinsa vuoksi Dreamgirl erottuu joukosta verrattuna valtaosaan muista kilpailijoista. Alusvaatteita myydään yli 5 000 jälleenmyyjällä eri maissa ympäri maailmaa ja tietysti myös verkkokaupoissa. Menestys on näin ollen nähtävissä.

Dreamgirlin suunnitellut alusvaatteet ovat tunnettuja siitä, että ne ovat leikkisiä ja kevyitä, tuhmia ja houkuttelevia, hieman syntisiä ja erittäin seksikkäitä. Intohimoisen ja leikkisän yhdistelmä yhdistyy naiselliseen vaikutusvaltaan ja kokemukseen niin että nämä muodostavat erittäin voimakkaan cocktailin. Se tuoksuu hyvinkin syntiseltä, mutta onko se kuitenkaan niin huonoa haluta hieman tuhmuutta, kysyy Dreamgirl retorisesti. Naiset haluavat olla haluttuja, miehet haluavat olla haastavien naisten houkuteltavina. Dreamgirl auttaa luomalla säpinää, valoa ja himokkaita katseita.

Dreamgirl voi siis ylpeillä olevansa seksikkäiden alusvaatteiden trendin kärjessä. Vuosien mittaan he ovat esitelleen yhden innovatiivisen kokoelman toisensa jälkeen, ja monet muutkin valmistajat ovat selkeästi ottaneet oppia Dreamgirlista ja heidän kekseliäästä alusvaatevalikoimastaan. Tämä huomattava yhdistelmä nerokkuutta ja samanaikaista korkeaa laatua ovat yhdessä sijoittaneet Dreamgirlin toiveasemaan alusvaatemarkkinoilla. Vaatetus, joka kestää pitkään ja mihin voi luottaa. Mutta silmissä se tuikkii eroottisena katseenvangitsijana.