Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU51
Fifty Shades of Grey
Hinta
Merkki

Fifty Shades of Grey

Useimmat ihmiset tuntevat fiktiivisen 'Fifty Shades of Grey' ensin kirja- ja myöhemmin ilmestyneessä elokuvamuodossa. Hahmot Christian ja Ana tutkivat eroottisia leikkejä ja molemminpuolista kiihotusta. Sekä kirjojen että elokuvien suuren menestyksen jälkivanassa, kirjailija päätti markkinoida eroottisia leluja viittaamalla niitä edeltävään fiktioon. Joten voimme nyt hankkia oikeat seksilelut, joiden avulla voimme toteuttaa unelmiamme ja luoda himokkaita ja herkullisia tilanteita kumppaniemme kanssa. Fifty Shades of Grey -tuotemerkin eroottisten välineiden valikoima on jo melko laaja, mutta silti keskittyy pääosin kirjoista ja elokuvista tuttuun, leikkisään suhteeseen.

Kirjojen takana oleva kirjailija E. L. James on sanonut, että hän on ollut erittäin tyytyväinen siihen, että hän on toteuttanut idean markkinoida konkreettisia seksileluja fiktiivisten kirjojen pohjalta. Nyt kun erilaiset, fiktiosta tutut välineet ovat saatavilla, se on melkein kuin uusi ja konkreettinen todellisuus on luotu. Yksi positiivisista puolista on myös se, että Fifty Shades of Grey -tuotemerkin tuotteet sopivat monelle. Täällä ei markkinoida ainoastaan bondage-välineitä, mutta valikoimasta löytyy myös paljon muuta.

Fifty Shades of Grey suuntaa tuotteensa melko laajalle yleisölle ja sama pätee kokemuksen suhteen. Niinpä sekä vasta-alkajat että kokeneemmat rakastajat löytävät hyviä tuotteita Fifty Shades of Grey -tuotemerkissä ja vieläpä yleisesti ottaen hyvinkin kohtuullisin hinnoin. Valikoimassa on ensisijaisesti välineitä bondage-leikkeihin. Sellaisia työkaluja kuten käsirautoja ja naamioita on tietenkin saatavilla itsestäänselvyytenä, mutta täältä löytyy myös muita asioita, esimerkiksi useita erilaisia rannerenkaita ja korvakoruja tavalliseen käyttöön.

Valikoiman tuotteet ovat kaikki laadukkaita, ei vähiten suhteessa hintaan. Näin ollen on mahdollista tehdä todella hyviä ostoksia, kun vähitellen siirrytte tähän herkullisten seksipelien jännittävään maailmaan. Fifty Shades of Grey käsiraudat ovat ehdottomasti laadukkaita, ja niitä voidaan säätää niin että ne sopivat käytännössä kaikille käyttäjille. Tällaisilla metallisilla käsiraudoilla luodaan välittömästi vakavasta yhteenkuuluvuuden ilmapiiri. Otamme tämän vakavasti, koska jokainen leikki on otettava vakavasti ollakseen hauskaa. Tämä pätee myös tuhmiin ja inspiroiviin seksipeleihin kumppanisi kanssa, joissa voitte yhdessä kokea uusia ja tuntemattomia paikkoja erotiikan maailmassa.

Kirjat ja elokuvat ovat jo pitkään olleet valtava menestys. Monet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat nauttineet Christianin ja Anan kekseliäistä leikeistä, ja epäilemättä myös näistä jännittävistä tuotteista Fifty Shades of Greyn tuotemerkiltä. Käsite on suhteellisen uusi, ja täten valikoimaa tullaan laajentamaan vähitellen. Mutta jo nyt on olemassa hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita, kun herkullisia tuokioita tehostetaan entisestään nautittaviin hetkiin kumppanisi seurassa. Hierontaöljyt ja naamiot ovat itsessään erinomainen aloituslähtökohta, kun aloitatte eroottiset leikit. Tämä yhdistelmä on aina selvä hitti. Kun et näe mitään, tunnet entistä enemmän. On tunnettua, että aistimme kompensoivat tätä, joten tilanteesta riippuen käytämme joitain aisteja enemmän kuin toisia.