Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU53
Fleshlight
Hinta
Merkki

Fleshlight

Nimi Fleshlight on pieni sanaleikki englanniksi. Fleshlight on nimittäin lähes identtinen sana "flashlight" sanan kanssa, joka tunnetusti käännettynä suomeksi tarkoittaa "taskulamppua". Perinteiset Fleshlight-tuotteet ovat siten myös hienovaraisesti suunniteltu näyttämään tavallisilta taskulampuilta. "Flesh" tarkoittaa "lihaa", joten meillä on hyödyllistä "lihaa" taskulampun muodossa. Mikä onkin todella erinomainen kuvaus Fleshlight-tuotemerkin perustuotteista. Lisäksi sana "light" tarkoittaa suomeksi joko "valoa" tai "kevyttä", ja se on myös hieno lisäys nimeen, koska keskitymme tuotteeseen ja koska kyse on suhteellisen pienikokoisista tuotteista.

Fleshlightissa on kyse erityisesti miehille suunnatuista seksileluista. Brändi on erittäin suosittu ja myy hyvin monessa maassa maailman ympäri. Sen suosio johtuu tietenkin pääosin siitä, että tuotteet ovat laadukkaita, ja samanaikaisesti siitä, että Fleshlight on osunut asiaan, josta moni on kiinnostunut. Fleshlight on yksinkertaisesti hyvä idea ja hyvät ideat ovat tervetulleita, varsinkin kun ideasta syntyy laadukas tuote, joka vetää puoleensa. Tässä yhteydessä puhumme erittäin hyvin toteutetusta keinotekoisesta vaginasta, anuksesta ja suusta. Kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Ensinnäkin Fleshlightin tuotteet valmistetaan erityisesti valmistetusta materiaalista, joka on niin läheisesti todellista ihoa ja lihaa, että valmistaja on yksinkertaisesti patentoinut materiaalin. Se tuntuu siis todella aidonkaltaiselta. Samaan aikaan ovat yksittäiset tuotteet tehty niin luonnollisen näköisiksi, että ne todella näyttävät aidolta emättimeltä, pepulta ja suulta. Joten täällä ei ole kovinkaan paljon tarvetta mielikuvitukselle sitä varten, että voit nauttia intensiivistä hetkistä yksin tai kumppanisi kanssa.

On selvää, että Fleshlight on alunperin tarkoitettu miehille, jotka ovat sinkkuja. Mutta itse asiassa Fleshlight on myös hyvä lelu pareille, jotka haluavat hieman lisähauskuutta esileikin aikana. Lisäksi Fleshlightia voidaan käyttää parantaakseen kestävyyttä, jotta te lopuksi nauttia seksuaalisesta yhdessäolosta pidempään. Fleshlight Vagina on varustettu vibraattorilla, joka antaa täyden vastineen rahalle, kun sinut kutsutaan sisälle. Se on ilman keskustelua yksi markkinoiden parhaista kokemuksista, kun kyse on stimulaatiosta miehille.

Huomaamaton, taskulampulta näyttävän muotoilu on melkoisen fiksu, osittain siksi, että sitä on helppo käsitellä, sekä osittain siksi, että voit tuoda Fleshlightin mukanasi laukussa minne vain herättämättä huomiota. Vaikka Fleshlightisi jäisi näkyviin yöpöydällä, ihmiset, jotka eivät tunne lelua ennestään, ajattelevat vain, että se on ihan tavallinen taskulamppu. On kuitenkin lisättävä, että jotkut Fleshlightin tuotteet ovat hieman tavallista taskulamppua suurempia, mutta yleensä voit käyttää Fleshlightia täysin huomaamattomasti missä tahansa.

Stimulaatio riippuu kuitenkin tuotteesta, joten Fleshlight Vagina, Anal ja Oral tarjoavat kukin hieman erilaisen kokemuksen. Mutta niin se on, että voit nauttia yhdestä Fleshlightista toisensa jälkeen aidossa seksuaalisessa autuudessa. Lisäksi tuotteita voidaan täydentää ylimääräisillä laitteilla, esimerkiksi emättimen lämmittimellä, tai asentaa Fleshlight-imukupin suihkuun, jotta voit saada erityisen intensiivisen ja yksityisen tilan sinkkuseksille.