Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU55
FUN FACTORY
Hinta
Merkki

Fun Factory

Saksa, kuten tunnettua, tuottaa monia laadukkaita tuotteita lähes kaikissa tuoteryhmissä. Tämä pätee myös tässä tapauksessa, jossa saksalainen Fun Factory on yksi markkinoiden tärkeimmistä pelaajista, kun kyse on hyvälaatuisista, erityisesti silikonista valmistetuista seksileluista. Fun Factory -tehdas sijaitsee Pohjois-Saksan kaupungissa Bremenissä, mutta yhtiö jakelee tuotteitaan moniin eri maihin ympäri maailman. Nämä ovat suosittuja tuotteita, ja yhtiöllä on jo parinkymmenen vuoden verran kokemusta, ja se jatkaa hyvällä mallilla eteenpäin.

Fun Factoryn tuotevalikoima on laaja ja se sisältää muun muassa erilaisia penisrenkaita, dildoja, lantionpohjakuulia, sekä monenlaisia vibraattoreita. Kaikki ovat erinomaista laatua ja saatavilla edulliseen hintaan. Fun Factory on voittanut useita palkintoja tuotteistaan, joiden laatu on tunnustettu, ja laajassa valikoimassa on jotakin jokaiseen makuun. Sekä miehet että naiset voivat löytää jännittäviä tuotteita Fun Factoryltä. Osa Fun Factoryn tunnusmerkistä onkin se, että laatutuotteita on tarjolla kaikille asiakkaille.

Itse asiassa Fun Factory alkoi siitä ajatuksesta, että markkinoilla oli aukko, mikä tuli naisten laadukkaisiin seksileluihin. Tämä oli noin kaksikymmentä vuotta sitten. Fun Factoryin perustajat päättivät nostaa seksilelujen tasoa. Ennen kaikkea sitä varten, jotta myös naiset voisivat hankkia laadukkaita tuotteita, joissa olisi myös houkutteleva ja viekoitteleva ulottuvuus. Lelujen on siis oltava herkullisia ja niiden pitää myös toimia.

Nyt kun saksalainen Fun Factory on ollut markkinoilla kahdenkymmenen vuoden ajan, on se vihdoinkin päässyt tavoitteisiinsa, koska kuten sanottua, on heidän tuotteistaan tullut erittäin suosittuja ja arvostettuja eri puolilla maailmaa. Mutta Fun Factoryn kunnianhimo ei kuitenkaan ole mitenkään laantunut ja kukaan ei lepää laakereillaan. Tuotantoa kehitetään edelleen, ja uusia laadukkaita tuotteita on luvassa yhä myös tällä 21. vuosisadalla.

Toinen Fun Factorylle tyypillinen ominaispiirre on, että heidän tuotteensa ovat erittäin vankkoja ja tehokkaita. Ne ovat sitä saksalaista laatua, joka kestää. Samaan aikaan monet tuotteista ovat varustettu melkoisen voimakkaalla moottorilla, joten voit olla varma siitä, että vibraattori tarjoaa riittävästi lihasvoimaa suureenkin pyörimisnopeuteen. Ja laite ei pysähdy silloin, kun pidät hauskaa. Fun Factory edustaa laatua ja kestäviä tuotteita, jotka ovat pitkäikäisiä ja joiden suorituskykyyn voi luottaa. Fun Factory ei hylkää sinua nautinnon hetkissä.

Yksi syistä siihen, että yrityksen nimeksi muodostui Fun Factory on, että yrityksen mielestä se oli vain korkea aika tehdä seksistä hauskempaa. Seksin on siis oltava hauskaa. Ihmiset Fun Factoryn takana ajattelivat parikymmentä vuotta sitten, että siihen aikaan saatavilla olevissa seksituotteissa oli jotakin monotonista. Siksi olikin päätetty, että Fun Factory muuttaisi seksilelujen muotoilua niin, että näkyvillä olisi juhlaa ja värejä. Tämä konsepti oli osoittautunut erittäin tärkeäksi, ja nyt monet voivat nauttia Fun Factory -tuotteista.