Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU69
Jimmy Jane
Hinta
Merkki

Jimmy Jane

Jo yli kymmenen vuotta sitten Yhdysvalloista kotoisin oleva yritys Jimmy Jane alkoi tuottamaan seksileluja. Jimmy Jane on monin puolin aika erikoinen, kun kyse on heidän paikastaan eroottisten välineiden alalla. Jimmy Jane on erikoinen muun muassa siksi, että he pyrkivät määrätietoisesti ylellisyyteen, esimerkiksi yksi heidän vibraattoreistaan on aitoa 24k kultaa. Tietenkin heillä on myös muita tuotteita ja kohtuullisemmin hinnoin, mutta tavoitteena on sen tasoinen laatu, joka viestittää ylellisyyttä ja rikkaampaa elämäntapaa.

Toinen Jimmy Janen ominaispiirteistä on heidän filosofiansa seksivälineiden kehityksen suhteen. Jimmy Janella on hyvin kehittynyt idea siitä, että seksi on erittäin tärkeä asia jokaisen ihmisen elämässä ja että seksielämä on siksi otettava vakavasti. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että seksi on keskeinen osa ihmisen yleistä terveyttä, joten et voi vain jättää kaikkea sitä seksuaalisuuteen kuuluvaa sattuman ja puolivalmiiden ratkaisujen varaan. Kaikki pitäisi olla hallinnassa, ja on harkittava huolellisesti, kun pyritään orgasmiin.

Niinpä Jimmy Janen takana olevan konseptin lähtökohtana on samanaikaisesti käsitys siitä, että seksuaalisuus eroaa ihmisestä toiseen. Olemme kaikki erilaisia, ja meillä kaikilla on erilaisia toiveita ja tarpeita myös suhteessa seksuaalisiin käytäntöihimme. Tuotekehityksessään Jimmy Jane pyrkii tuottamaan sellaisia työkaluja, joiden avulla käyttäjät saavat mahdollisuuden kokeilla, leikkiä ja muokata yksilöllisiä työkalua itselleen sopivaksi. Siispä joustavia ratkaisuja useilla käyttömahdollisuuksilla.

Yhdysvaltojen San Franciscon tuotantolaitoksista käsin, Jimmy Jane myy laadukkaita tuotteita useiden jälleenmyyjien kautta maailmanlaajuisesti. Jälleenmyyjät kuuluvat yleensä markkinoinen yläpäähän, ja onkin myös ominaista, että Jimmy Jane -tuotteita on usein esillä ja on esillä muodikkaissa julkaisuissa, kuten Vogue, Esquire, Elle ja niin edelleen, ja että osa tunnetuista tähdistä, kuten malli Kate Moss, avoimesti myöntää käyttävänsä Jimmy Janen tuotteita. Lyhyesti sanottuna, Jimmy Jane on luonteenomaisen tyylikäs.

Kaikki tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemme me tavalliset ihmiset voi olla mukana. Tietenkin voimme, ja valikoimassa on tarpeeksi leveä, jotta voimme valita melko vapaasti. Varmaa on, että kaikki Jimmy Jane -tuotteet ovat erittäin laadukkaita, ja yksityiskohdat ovat läpikotaisin harkittuja. Esimerkiksi, yksi sellaisista tyypillisistä yksityiskohdista on, että Jimmy Janen vartalovoide on 100% luonnollinen, eikä siinä ole mitään keinotekoisia lisäaineita. Kaikki Jimmy Janen tuotteet ovat tarkoin tarkistettuja ja ne valmistetaan turvallisuutta, mukavuutta ja stabiileja toimintoja silmällä pitäen. Jokainen tuote on juuri täydellinen.

Siksi Jimmy Jane voi mainostaa palkittuja vibraattorejansa ja yleensä viitata innovatiivisen muotoilun voittamiseen monissa yhteyksissä. Jimmy Jane kuuluu eliitin joukkoon seksilelujen tuotannon alalla, ja voit ovelasti kuvitella, että monet kuuluisista, seksuaalisuutta tihkuvista julkkiksia ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan juurikin Jimmy Janen seksilaitteiden houkuttelemina. Tässä on jotain jokaiseen makuun, mutta täällä on todennäköisesti jotain seksilelujen vaativille käyttäjille. Kun vain paras on tarpeeksi hyvä, sen pitäisi olla Jimmy Jane.