Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU79
Hinta
Merkki

LELO

Ruotsalaisella LELO:lla on pitkälle kehittyneiden seksilelujen tuotanto täydessä vauhdissa täällä Suomen naapurimaassa. Yli kymmenen vuoden aikana yhtiö on kasvanut paikallisesta ruotsalaisesta ilmiöstä kansainvälisesti tunnetuksi. LELO on tullut tunnetuksi hyvistä tuotteistaan, erityisesti niiden yksinkertaisesta, toimivasta ja mukavasta muotoilusta. Vuosien mittaan valikoima on jatkuvasti kasvanut, ja tänään ostajalla on paljon valinnanvaraa. LELO:lta löydät laadukkaat, useita eri lajityyppejä edustavat seksivälineet.

LELO:n takana olevat ihmiset ovat pohjimmiltaan suunnittelijoita, jotka alusta alkaen yrittivät uudistaa seksilelujen aluetta ja pyrkivät olemaan keksijöitä. Tuotekehitys voi sisältää niin monta asiaa ja sillä voi olla monenlaisia painopisteitä; Tukholmassa LELO:n lähtökohtana oli uteliaisuus ja kiinnostus innovatiivisuutta kohtaan, joka myöhemmin käykin ilmi. LELO on vakiinnuttanut asemansa seksivälineiden markkinoilla, ja heidän omat innovatiiviset pyrkimyksensä ovat pohjustaneet tietä. LELO tunnetaan olevan kehityksen kärjessä.

Jotta voisimme keksiä jotain uutta, meillä on tietysti oltava hyvä näkemys siitä, mitä asiakkaat haluavat. Mitä ihmiset tarvitsevat, kun kyse on seksileluista? LELO on ollut hyvä ennustamaan asiakkaiden tarpeita, eikä vuosien mittaan ole ollut pulaa uusista ja mielenkiintoisista tuotteista. Usein jo tunnetun tuotteen pieni säätö voi tuottaa riittävästi innovaatiota, jotta tuote voidaan tuoda esille uudessa valossa ja kenties uusien sovellusten kanssa mielikuvitukselliselle käyttäjälle.

Suunnitteluprosessinsa ansiosta LELO on luonut paljon uusia laitteita, jotka perustuvat pelkästään yksinkertaiseen mutta toimivaan muotoiluun. On näkyvissä, että tuotteet ovat peräisin LELO:lta, ja tämän ainutlaatuisen tuotekehityspuolen ansiosta LELO on vuosien varrella voittanut useita palkintoja. Palkittuina ovat erityisesti olleet ainutlaatuinen suunnittelu sekä korkealaatuisten käyttäjäystävällisten tuotteiden tuotanto. Samanaikaisesti LELO on onnistunut luomaan itselleen nimen laatutuotteiden valmistajana.

LELO-tuotteiden korkea laatu on peräisin muun muassa materiaalivalinnoista. Kaikki tuotteet ovat valmistettu hyvistä materiaaleista, jotka kestävät ja varmistavat pitkän käyttöiän. Lisäksi tuotteiden suunnittelu pyrkii luomaan toimivia tuotteita, jotka kestävät käyttöä. Kun korostetaan, että LELOn tuotteet ovat yksinkertaisia, yksinkertaisuudella ei siis tarkoiteta vain ainutlaatuista estetiikkaa, vaan se on myös ilmaus pyrkimyksestä tehdä jotain, jota ei voi helposti rikkoa.

LELO:ssa he sanovat itse, että he ovat säilyttäneet juurensa ja sielunsa Ruotsissa. LELO:lla on tällä hetkellä useita myyntikonttoreita eri mantereilla, ja yhtiö on kasvanut riittävästi tullakseen tunnetuksi kansainväliseksi toimijaksi seksilelujen alalla. Tästä huolimatta LELO painottaa, että menestys johtuu yksinkertaisesti henkilökohtaisesta kiinnostuksesta olemaan innovatiivisia alalla, joka on aina liikkeessä ja jossa on aina tilaa mielikuvitukselle. Fantasia näkyy menestyvän parhaiten, kun ruotsalaiset suunnittelijat työskentelevät Ruotsin todellisuuden parissa. Näin ollen, innovatiiviset laadukkaat tuotteet lähtevät edelleen markkinoille LELO:n työpajasta.