Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU309
pjur
Hinta
Merkki

Pjur

Nimi on luonnollisesti pieni uudelleenkirjoitus englannin kielen sanasta "pure" eli "puhdas", mikä tässä yhteydessä tarkoittaa "ilman lisäystä". Tämä on Pjurin lähtökohta seksilelujen- ja tuotteiden markkinoilla, eli puhtaiden, lisäaineettomien tuotteiden markkinointi. Se on eräänlainen luonnonmukainen aalto suuressa meressä, joka koostuu liukuvoiteista ja muusta hyvästä kaikkein maailman seksileikkeihin tarkoitetusta. Pjur on löytänyt oman paikkansa markkinoilla ja heidän tuotteistaan on tullut erittäin suosittuja suhteellisen lyhyessä ajassa. Voisi sanoa, että Pjur on löytänyt oikean strategian oikeaan aikaan, mikä onkin kaiken markkinoinnin pohja ja perusta.

Näin ollen on Pjurin laajassa valikoimassa paljon voiteita käytettäväksi seksileikkeihin. Yhteistä kaikille näille voiteille on, että ne kaikki on valmistettu hyvistä, luonnollisista ainesosista. Niihin ei ole lisätty väriaineita tai keinotekoisia aromiaineita tai mitään muuta tarpeetonta kemiaa. Niin sanotun 'viivästyssuihkeen' kategoriassa Pjur oli ensimmäinä yrityksenä lanseerannut suihkeen ilman paikallispuuduttavien aineiden, kuten bentsokaiinin tai lidokaiinin käyttöä. Pjurin voiteet ovat 'puhtaita', eli ilman lisäaineita.

Kuten voi kuvitella, on Pjur tällä konseptilla voittanut monia arvostettuja palkintoja. Erityisesti viime vuosina Pjurille on tullut huomion- ja kunnianosoituksia, ja he ovat saaneet peräjälkeen tunnustuksia huomattavan laadukkaista voiteistaan. Niinpä Pjur on voittanut palkintoja esimerkiksi uusimmasta liukuvoidesarjastaan, samoin kuin Pjur vuonna 2014 vei kotiin 'Sex Lubricant Company of the Year'-palkinnon olemalla yksinkertaisesti paras liukasteyritys. Samalla kuin Pjur voittaa palkintoja parhaana seksiin tarkoittejen tuotteiden kehittäjänä, rullaa yhtiö täydellä nopeudella eteenpäin kuin hyvin öljytty kone.

Pjurin pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa, mutta yhtiö aloitti toimintansa Saksassa ja sen kaikki tuotteet valmistetaan yhä Saksassa ja sitten jaetaan noin 60 maahan maailmanlaajuisesti. Pjurille on tärkeää korostaa, että tuotantoa seurataan erittäin tarkasti. Siksi on välttämätöntä, että kaikkien tuotteiden tuotanto poikkeuksetta tapahtuu Saksassa, jossa koko tuotantoprosessia voidaan valvoa. Koska Pjurin konsepti nojaa ideaan puhtaaudesta, on ehdottoman välttämätöntä varmistaa, että ainesosien ja tuotantomenetelmien osalta kaikki sujuu kitkoitta. Pjur noudattaa siis useita asetuksia, mukaanlukien eri viranomaisten asettamia puhtausvaatimuksia ihonhoitotuotteille.

Pjur johtaa liukuvoiteiden alueella, mutta samaan aikaan yhtiö valmistaa muitakin ihonhoitotuotteeta. Nämä tuotteet voidaan jakaa viiteen sarjaan: Classic, Her, His, Med, Basic. Kaikki nämä tuotteet on suunnattu aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita hoitamaan ihoaan ja limakalvojaan. Kaikissa näissä tuotteissa on Pjurille ominainen korkea laatu, erityisesti suhteessa valmistuksessa käytettyihin puhtaisiin ja luonnollisiin ainesosiin. Näille viidelle sarjalle on saatavana niitä täydentävä sarja Cult, jolla on tuotteita kumin ja lateksi ylläpitämiseen seksilelujen alalla. Niinpä Pjurin valikoima kattaa jokaisen osaston tarpeet voiteiden ja voitelun kohdalla. Aina puhdas ja erittäin laadukas.