Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU140
Rocks Off
Hinta
Merkki

Rocks-Off

Rocks-Off kuuluu Englantiin, jossa he ovat markkinoiden suurin seksilelujen tuottaja. Yhtiö perustettiin hieman yli kymmen vuotta sitten ja erityisesti viime vuosina siitä on tullut yhä tunnetumpi myös Englannin ulkopuolella. Erityisesti Rocks-Offin tuottamista vibraattoreista on tullut monelle ihmiselle tuttuja, sillä juuri ne ovat voittaneet lukuisia palkintoja korkean laatunsa vuoksi. Rocks-Offin tuotteet ovat sellaisia tuotteita, jotka myös toimivat niin kuin pitää.

Englanninkielistä ilmaisua "rocks off" käytetään monissa yhteyksissä ja sillä onkin useita merkityksiä. "To get your rocks off" tarkoittaa periaatteessa "nauttia jostakin todenteolla" sekä "pitää hauskaa", mutta sillä on myös konkreettisempi merkitys: "saada orgasmi". Näissä yhteyksissä väliviivaa ei käytetä, mutta Englannista kotoisin oleva yritys käyttää väliviivaa nimessään osoittaakseen nimenomaan sen, että kyse on nimestä. Joka tapauksessa yritys rohkaisee tuotteidensa käyttäjiä nauttimaan ja pitämään hauskaa, eikä se salaa ollenkaan, että kyseessä ovat seksileikit.

Kuten jo edellä mainittua, heidän tuotteidensa korkea laatu on yksi syistä siihen, miksi niistä on tullut yhtä suosittuja. Se antaa aina hyvän fiiliksen kun seksilelut toimivat odotetusti ja mielellään täydellä teholla. Samaan aikaan Rocks-Offin tuotteet ovat vankkoja ja erittäin kestäviä. Usein käy ilmi, että heidän tuotteihinsa sijoittamalla saat itsellesi hyvin pitkäkestoisia seksileluja vaikka käyttäisit niitä usein ja tämä laatuleima luonnollisesti vetää puoleensa monia asiakkaita.

Rocks-Offin pääkonttori on kasvanut räjähdysmäisesti alkuajoistaan ja sen seurauksena perustanut tuotantolaitoksia useisiin Euroopan maihin, sekä myyntikonttoreita sitäkin useampaan. Nyt Rocks-Off on löydettävissä muun muassa Yhdysvalloista, ja yhtiö jakelee itsetuottamiaan seksileluja moneen maahan ympäri maailmaa. Nykypäivänä useat Rocks-Off -tuotteet ovat tunnettuja, mutta eräät yksittäiset tuotteet ovat selvästi edistäneet yhtiön suurta menestystä. Esimerkiksi kompakti mutta tehokas RO-80mm luoti-vibraattori on myynyt jo yli 5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Tämä ei ehkä paljolta näytä, mutta todellisuudessa se on hyvinkin vaikuttavaa, että yhdestä ainoasta seksilelusta on tullut niin suosittu niin monen ihmisen keskuudessa. Nyt näyttää laatu myyvän hyvin.

On siis sanomattakin selvää, että valmistuksessa käytetään hyviä materiaaleja. Niin silikoni kuin muutkin raaka-aineet ovat erittäin huolellisesti testattuja ja valvottuja, muun muassa sen varmistamiseksi, että tuotteita voidaan aina käyttää turvallisesti ja ilman mitään käyttäjän terveydelle aiheutettuja riskejä. Rocks-Off -seksilelut ovat sitä luokkaa, että voit huoletta käyttää niitä. Samalla ne toimivat suunnitellulla tavalla ja kestävät pitkään. Mitä muuta omalta seksilelultaan voikaan toivoa?

Korkean laadun seurana Rocks-Off tarjoaa erityisen hyvän takuun, mikä osaltaan vain lisää asiakkaiden luottamusta yritykseen. Kummassakin seksilelujen pääkategoriassa – joka vastaa sekä naisille että miehille tarkoitettuja leluja – on paljon laadukkaita tuotteita, jotka takaavat tuotteiden suorituskyvyn ja käyttöiän. Ja kuten sanottua, Rocks-Offin tuotteissa riittää mistä valita.