Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU314
Satisfyer
Hinta
Merkki

Satisfyer

Satisfyer on saksalaisen yhtiö EIS:in kehittämä ja tuottama tuotemerkki. Satisfyeriä pidettiin alunperin kopiona kuuluisasta Womanizerista, sillä Womanizer oli vallankumouksellinen tuote, joka käytti paine-aaltoja klitoriksen stimulointiin. Huhujen mukaan Womanizer on nostanut syytteen EIS:iä ja siten Satisfyereistä vastaan. Kirjoitushetkellä yhtiötä ei ole kuitenkaan tuomittu tuotteiden kopioinnista ja nykypäivänä monet valmistajat käyttävät useissa uusissa tuotteissa paine-aaltoja sekä sykkivää stimulaatiota.

Satisfyerit ovat Womanizereitä halvempia

Satisfyer oli ja on yhä paljon halvempi versio Womanizerista ja lanseerattuaan se valloitti markkinat välittömästi, sillä valtaosa testeistä osoitti että molemmat tuotteet ovat yhtä laadukkaita eikä niissä ollut suuria eroja paitsi se, että Satisfyeri maksaa vain 1/3 Womanizerin hinnasta! Eikä sekään ole myöskään mikään salaisuus, että Belugi suosittelee Satisfyereitä Womanizereiden sijaan, sillä sinä asiakkaana saat lähes identtisen tuotteen. Jos olet epävarma, suosittelemme että luet sekä meidän että muiden seksileluja vertaavien sivujen arvosteluja näistä tuotteista.

Ominaisuudet

Satisfyereille on ominaista se, että tämän merkin tuotteet muistuttavat melkein hyvinvointituotteita eikä niitä ulkonäkönsä puolesta helposti yhdistä klassiseen vibraattoriin. Kaikilla tuotteilla on hienot aaltomaiset, pyöreähköt linjat, kova ABS-muovi, jota on käytetty kahvaan ja laadukas, lääketieteellinen silikoni niillä alueilla, jotka saattavat tulla kosketuksiin klitoriksen kanssa.

Näin Satisfyeri toimii

Satisfyeri toimii sykkivillä paine-aalloilla, jotka stimuloivat klitorista hyvin erityisellä tavalla. Itse asiassa, Satisfyer meni niin pitkälle omassa markkinoinnissaan, että he tarjosivat orgasmitakuun oston yhteydessä. Todella monet naiset, jotka ennen kokivat vaikeuksia orgasmin saamisessa ovat saaneet orgasmin näiden tuotteiden avulla. Ja jos olet yksi niistä naisista, jotka saavat orgasmeja helposti, niin tulet kokemaan orgasmeja ennätysajassa - joten voit jopa viivästyttää niitä hieman, jos haluat.

Satisfyer Pro 2

Alusta alkaen Satisfyer Pro 2: tuli suuri hitti. Se on myynyt miljoonia kappaleita ympäri maailmaa ja Belugissa koimme joulun aikaan, että nämä tuotteet loppuivat kesken. Onneksi säännöllinen toimittajamme oli valmis uuden erän kanssa ja loputkin tilaukset voitiin toimittaa pohjoismaisiin koteihin. Mutta Pro 2:lle on paljon muita vaihtoehtoja, joita on myyty miljoonittain – katso esimerkiksi edullinen Satisfyer 1, silti tehokas Satisfyer 2, Satisfyer Partner, Satisfyer Pro Penguin, Satisfyer Whale ja Satisfyer Pro Deluxe koska nämä tuotteet yksinkertaisesti toimivat.

 

Siksi voimme lämpimästi suositella Satisfyeriä kaikille klitosorgasmeista nauttiville naisille. Sykkivän stimulaation avulla saat aivan uudenlaisen kokemuksen silloin kun saat orgasmin – tunteen, josta et halua jäädä paitsi kun olet sen ensin kokenut.


Pidä hauskaa uuden Satisfyerisi kanssa!