Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU188
Hinta
Merkki

We-Vibe

We-Vibe on kanadalainen, vibraattoreihin erikoistunut yritys. Sen erityispiirteenä on muun muassa se, että sen valikoimasta löytyy vibraattoreita molempien sukupuolten käyttöön. Täten tarjolla on vibraattoreita, joita parit voivat käyttää osana seksiä. Tämä oli yrityksen lähtökohta, ja se on edelleen tämä alkuperäinen idea, joka pohjustaa We-Vibe -yhtiön profiilia. Myös nimi "We-Vibe" viittaa vibraattoreiden käyttöön, sillä suomeksi käännettynä se tarkoittaa "me värisemme".

Yksi mielenkiintoisista, yhtiötä koskevista yksityiskohdista on se, että alun perin liiketoiminnan oli aloittanut insinööri. Bruce Murison ihmetteli aikanaan, miksi hierontalaitteita valmistettiin aina vain yhden henkilön käyttöön ja lähes poikkeuksetta vain naisille. Miksi ei ole olemassa sellaisia vibraattoreita, joita molemmat osapuolet voivat käyttää ja mielellään silloin kun he ovat yhdessä? Murison siis alkoi kehittämään tällaista hierontalaitetta, ja tämä keksintö oli myöhemmin luonut juuri sen perustan, jolle We-Vibe yhtiö perustettiin. Nyt yhtiö on kasvanut paljon suuremmaksi ja sen valikoima laajentunut huomattavasti, mutta Murison ja hänen innovatiiviset ideansa tuotekehityksestä ajavat yritystä yhä eteenpäin.

Näin ollen We-Viben oma tuotanto pitää sisällään laajan joukon arvoja. We-Vibe käyttää parhaita työkaluja tuotantolaitteisiinsa, parhaita tekniikoita ja parhaita saatavilla olevia materiaaleja. Tavoitteena on nostaa seksilelujen standardia aina vain korkeammalle, joten tuotantoa kehitetään ja parannetaan jatkuvasti. Tämän vuoksi pyritään myös tekemään tuotannosta ympäristöystävällisen ja itse tuotteet helliä ympäristölle. We-Viben mukaan aina löytyy hyvä syy luoda kestäviä tuotteita, myös seksilelujen alalla.

Ympäristöystävällisen tuotannon lisäksi yhtiö tekee parhaansa kehittääkseen tuotteita, jotka ovat aina terveellisiä ja turvallisia asiakkaiden käyttöön. Siksi We-Vibe tekee yhteistyötä useiden eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Sekä insinöörit että lääkärit, suunnittelijat, kemistit kuin monet muut alansa asiantuntijat ovat mukana tuotekehityksen eri vaiheissa, jotta voit olla varma että sekä tuotteisiin käytetyt materiaalit että niiden muotoilu on huipussaan. We-Viben vibraattorit eivät sisällä mitään terveydelle haitallisia aineita ja jokaisen tuotteen laatu tarkistetaan pienimpään yksityiskohtaan asti.

Menestyksestään huolimatta We-Vibe ei lepää laakereillaan. Heidän suunnittelemansa tuotteet ovat useasti palkittuja, esimerkiksi heidän Sensations in Sync -parivibraattori, mutta heidän suurimpana tavoitteena on pysyä kehityksen eturintamassa. Ammattilaisista ja omistautuneista keksijöistä ja suunnittelijoista koostuva tiimi pyrkii vakavissaan löytämään uusia mahdollisuuksia ja keinoja luoda, mikäli mahdollista, vieläkin parempia ja innovatiivisempiä seksileluja. Alkuperäinen idea luoda vibraattori pariskuntien käyttöön on siis osoittautunut erittäin hedelmälliseksi.

Ehkäpä uudet keksinnöt voisivat jälleen ravistella markkinoita ja tuoda yhä useamman ulottuville hyvin toimivia tuotteita, joita käyttää osana tasapainoista seksielämää. Tulee olemaan jännittävää nähdä, mitä heidän seuraava ideansa tuo mukanaan.