Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9430&manufacturerid=MANU189
Hinta
Merkki

Womanizer

Womanizer-tuotemerkin erityispiirre on se, että siinä on kyse vain yhdestä tuoteryhmästä, nimittäin vibraattoreista. Kuitenkin eri vibraattoreissa on tiettyä valinnanvaraa, ja tässä suhteessa on Womanizereissa jotain erikoista. Itse asiassa on epätarkkaa tai jopa väärin luokitella sen tuotteita "vibraattoreihin", mikä vain osoittaa Womanizerin erikoisominaisuuden. Kyseessä on "jotain vibraattoreihin liittyvää", sillä tuotteet eivät vain värähtele. Mutta tämä edellyttää yksityiskohtaisempaa selitystä.

Englanninkielistä sanaa 'womanizer' käytetään todella kuvailemaan "naistenmiestä", niin hieman vanhanaikaisessa mielessä, jossa mies voi olla onnekas, kun monet naiset pyrkivät tavoittelemaan häntä. Kuten esimerkiksi kauniit ja kuuluisat näyttelijät. Womanizer-nimiset seksilelut ovat varmasti myös hieman naistenmiehiä, ja naisille suunnatun seksuaalisen tyydytyksen välineenä tuotteet ovat myöskin olleet erittäin suosittuja. Millä tietysti on hyvä syy, ennen kaikkea se, että Womanizer todella elää nimensä mukaisesti. Sylissä missä Womanizer on vieraillut ei ole kuivaa.

Nyt mennään hieman teknisemmäksi. Se, mikä on älykästä ja innovatiivista Womanizer-seksityökalussa on pohjimmiltaan se menetelmä, jota laite käyttää naisen stimulaatioon. Mekaanisen ärsykkeen sijasta, esimerkiksi pyörivien tai värähtelevien osien muodossa, Womanizer käyttää ilmavirtoja. Tämä kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselta, ja sitä onkin. Mutta usein nerokkaimmat ratkaisut ovat juuri niitä yksinkertaisimpia. Womanizer hengittää ja imee aluetta klitoriksen ympärillä, ja sen imu sekä uloshengitys saavat aikaan sarjan ilma-aaltoja, jotka tuottavat täysin erityisen nautinnon. Tämä tunne on vaikeasti kuvailtavissa, se on vain kokeiltava.

Womanizerin stimulointi on erittäin voimakasta, ja on milteipä sääli, että nautinto niin nopeasti johtaa orgasmiin. Mutta sitten sinulla on Womanizer kädessäsi uusin 'retkiin ' parvella. Womanizer on myös erittäin hiljainen, mikä vuorostaan liittyy erikoistekniikkaan, jossa ei ole liikkuvia mekaanisia osia, jotka luovat nautintoa. Alhaisen melutason ansiosta voit käyttää Womanizeria lähes missä tahansa ilman, että kukaan huomaa sen. Hotellihuoneessa naapurisi ei kuule mitään. Ja kyllä, jos kumppanisi vain nukkuu melko sikeästi, ei hänkään kuule, että nautit Womanizerista.

Toisin sanoen kyseessä on huomaamaton laite, lukuun ottamatta sitä vaikutusta minkä Womanizerisi tarjoaa. Womanizer on erittäin laadukas seksityökalu, joka on valmistettu parhaista materiaaleista ja tuotettu pitkäksi aikaa. Voit myös hankkia varaosia Womanizeriisi, onnettomuuden varalta, jotta voit pidentää laitteen käyttöikää entisestään. Lisäksi kannattaa muistaa, että Womanizer ei kosketa klitorista tai muita sukupuolen ympärillä olevia alueita. Joten puhdistus on pieni ja helppo asia, ja kuten mainittua, koska laitteessa ei ole liikkuvia, mekaanisia osia stimulaatioon, osat jotka voivat mennä rikki ovat hyvinkin rajattuja. Tämän laitteen kanssa olet hyvin varustettu moniin nautinnollisiin hetkiin, valitsitpa sitten käyttää Womanizeria yksin tai kumppanin kanssa.