Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
Uutuudet
Suosituimmat vibraattorit
Testivoittajat

Seksilelut – Löydä se oikea vibraattori sinulle

Pohjoismaiden suurin valikoima naisille & miehille. Pareille & sinkuille.

Seksilelut – Mikä on vibraattori?

Vibraattori on varsin yksinkertaisesti sellainen seksilelu, joka pystyy värisemään jollakin tapaa. Vibraattorit voivat siis väristä, värähdellä, ravistella, pyöriä ympäri, sivusta sivulle tai ylös ja alas, täristä, sykkiä, imeä, puhaltaa tai olla kaikkien näiden yhdistelmä. Värinät voivat olla nopeita tai hitaita, voimakkaita tai helliä.

Vibraattorit antavat suurta nautintoa monille kehon osille, ja niitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Monilla vibraattoreilla on erilaisia tasoja tai värinämalleja tai muita säätömahdollisuuksia, joista kukin antaa omanlaisensa kokemuksen. Viimeisten kahden vuoden aikana markkinoille on saapunut muutamia uusia tuotteita, jotka eivät värähtele eivätkä pyöri, vaan stimuloivat klitorista käyttämällä apuna ilmaa. Nämä uudet ihmeet ovat nimeltään Womanizer ja Satisfyer ja ne tarjoavat huippuorgasmeja ja vallan uuden tuntemuksen. Womanizerit ovat erittäin kalliita, kun taas Satisfyer-tuotteet ovat jonkin verran niitä halvempia ja mielestämme vähintään yhtä hyviä.

Vaikka sinulla olisi ihana rakastaja ja hänellä maailman täydellisin penis, ei penis kuitenkaan pysty kaikkeen siihen, mihin vibraattori kykenee. Ei nimittäin löydy sellaista penistä, joka voi pyöriä ympäri tai väristä eri nopeuksilla. Sama kuitenkin pätee myös toisinpäin. Yhden tai useamman vibraattorin hankkiminen ei siis ole korvaus, vaan hieno ja nautinnollinen lisäväline, joka voi antaa seksuaalisuudellesi uusia ulottuvuuksia – sekä kumppanin kanssa että ilman.

Belugista löytyy paljon erilaisia vibraattoreita, joista jokaisella on oma erikoistarkoituksensa. Alempaa voit lukea kaikista näistä hieman lisää.

Klitorisvibraattori, Perhosvibraattori, G-pistevibraattori, anaalivibraattori, parivibraattori tai...?

Klitorisvibraattorit on valmistettu antamaan voimakkaita klitorisorgasmeja. G-pistevibraattori taas on suunniteltu helpottamaan G-pisteeseen ylettymistä. On myös sellaisia vibraattoreita, joilla on useita toimintoja. Esimerkki tästä on sekä G-pisteen että klitoriksen samanaikainen stimulaatio. Anaalivibraattori antaa anaaliorgasmeja, joita muutoin voi olla hyvin vaikea saavuttaa. Tämäntyyppisen vibraattorin tunnistat siitä, että sen päässä on "tappi", joka estää vibraattorin katoamisen peräaukkoon. Jos olet aloittelija ja haluat tutustua peppuseksiin, niin pieni anaalivibraattori tai anaalisetti on hyvä apu ensialkuun. Anaalisesti koet varmasti aivan uusia ja uskomattomia orgasmeja.

On niin ikään olemassa myös vesitiiviitä vibraattoreita, joita voit ottaa mukaan kylpyyn. Jotkut näistä ovat hyvin hiljaisia ja niitä voidaan käyttää melko huomaamattomasti. Meillä on malleja, jotka asennetaan emättimeen ja kytketään päälle ja pois kaukosäätimellä tai puhelimen sovelluksella. Näin sinä itse tai kumppanisi voi kiihottaa sinua etäisesti milloin vain. Vaikka silloin kun olisit töissä tai kävelisit supermarketissa ja tekisit ostoksia.

Parivibraattorit

Parivibraattorit ovat vibraattoreita, joita parit voivat käyttää yhdynnän aikana. Esimerkiksi We-Viben tai Rocks-Offin tuotteet ovat suunniteltu muistuttamaan tasapintaista aaltoa, joka stimuloi naisen klitorista ja vaginaa samalla kun miehen penis on emättimessä. Myös mies tuntee tällaisen vibraattorin aiheuttaman stimulaation ja näin voitte molemmat nauttia samasta tuotteesta.

Rabbit-vibraattorit

Ja sitten on ’The Rabbit’. Saatat ennestään tuntea sen Sex in the City -sarjasta, jossa Charlotte puhuu KAIKKIEN AIKOJEN PARHAIMMASTA VIBRAATTORISTA! Yhdessä jaksossa Charlotte kertoo tyttöystävilleen, että hän on rakastunut ja riippuvainen uudesta vibraattoristaan. Tähän ei löydy paljoa vastaan sanottavaa, sillä miljoonat naiset ympäri maailman ovat saaneet lukemattomia orgasmeja tämän hämmästyttävän pupuvibraattorin avulla, joka stimuloi niin klitorista, emätintä kuin G-pistettä. Todella suositeltava vibraattori kaikille naisille.

Realistiset vibraattorit

Realistiselle vibraattorille on tunnusomaista se, että se todellakin näyttää aidonkaltaiselta penikseltä sillä erolla, että dildossa on sisäänrakennettu vibraattori. Koska nämä vibraattorit ovat muotoiltuja näyttämään miehen penikseltä, ne tulevat tietenkin eri pituisina ja paksuisina, joten voit rauhassa etsiä niistä sopivimman. Tunnetuimpia merkkejä ovat Real Rock© ja King Cock©, mutta löydät myös muita. Osa realistisista vibraattoreista ovat kauko-ohjattavia, joten sinun tarvitsee vain säätää niiden toimintoja kauko-ohjaimella tai sovelluksella ja nauttia. Lisäksi on saatavilla niin-sanottuja ’tuplapeniksiä’, jotka stimuloivat sekä emätintä että peräaukkoa. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä voit valita sellaisen realistisen vibraattorin, jonka pohjassa on imukuppi. Sitten voit ottaa sen mukaan kylpyhuoneeseen ja antaa sen ’ottaa sinut’ joko edestä- tai takaa – ja haluamaasi reikään.

Multivibraattorit

Multivibraattoreille on tunnusomaista se, että ne stimuloivat useita alueita samanaikaisesti – esimerkiksi sekä klitorista että G-pistettä tai klitorista ja anusta. Lisäksi osa niistä on suunniteltu niin, että ne voivat stimuloida myös kumppaniasi – esimerkiksi seuraavissa yhdistelmissä: tyttö-tyttö, mies-mies tai mies-nainen. Multivibraattoreille on tyypillistä, että niiden sisällä on useita stimulointimoottoreita ja siksi voit hallita niiden voimakkuutta ja nopeutta eri erogeenisillä vyöhykkeillä. Jos tunnet erogeeniset alueesi, löydät hyvän multivibraattorin Adrien Lasticilta tai LELOlta. Sellainen voi olla aivan uskomaton ja tuoda jokaiselle loistokokemuksia. Kokeile multivibraattoreitamme – niillä saat nopeasti selville minkälaisista vibraattoreista vartalosi pitää.

Magic Wand -hieromasauvat tai -hierontalaitteet

Magic Wand hieromasauva on oikeastaan kehitetty koko vartalon hierontalaitteeksi – ja erityisesti hieromaan kipeitä lihaksia. Se on yleensä kooltaan suhteellisen suuri ja sen värinä voidaan säätää erittäin voimakkaaksi. Tavallisen hieronnan lisäksi Magic Wand sauva on erinomainen klitoriksen stimulaatioon. Sauvat ovat yleensä isokokoisia ja varustettu suurella hieromapäällä, mutta jos todella haluat valtavan Magic Wandin, kokeile Mega Wannachia, joka on pituudeltaan lähes puolimetrinen – ja näin ollen yksi maailman suurimmista vibraattoreista.

Kuulat ja munat – ovat myös vibraattoreita

Kuulat ja munat tunnetaan parhaiten välineinä lantionpohjan lihasten treenaukseen. Mutta niitä voidaan käyttää myös vibraattoreina. Tällaiset kuulat tulevat yleensä kauko-ohjauksella varustettuna. Kuvittele istuvasi ravintolassa kumppanisi seurassa ja hänen hallussaan ohjain emättimessäsi istuvaan kiihotinkuulaan. Se värisee hiljaa ja rauhallisesti ja juuri kun se alkaa tuntua todella ihanalta, sammuttaa kumppanisi värinän. Sillä välin istutte ja puhutte ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kiihotinkuulat ovat saavuttaneet suuren suosion ja jos näet kadulla naisen, joka näyttää erityisen onnelliselta ja tyytyväiseltä, saattaa olla, että hänen emättimensä sisällä on kuula, joka ajoittain stimuloi häntä.

Vibraattorit – antavat enemmän halua

Mutta riippumatta siitä minkä tyyppinen vibraattori on kyseessä, niin sitä voidaan käyttää haluamallasi tavalla. Voi esimerkiksi olla äärimmäisen kiihottavaa käyttää vibraattoria nänneillä, emätinaukossa tai anuksen alueella.

Kuinka valitsen sopivimman vibraattorin?

On todella vaikea antaa neuvoa siihen, mikä olisi se oikea valinta juuri sinulle. Rohkaisemme kuitenkin jokaista leikkimään ja kokeilemaan. Näin löydät parhaimmat seksilelut.

Kokeile sellaista tuotetta jonka ajattelet tuntuvan hyvältä omalla ja/tai kumppanisi vartalolla. Tai ihan vain sellaista, joka näyttää hauskalta tai tuntuu vetävän sinua puoleensa. Yllättävistä tuotteista saat uusia ja jännittäviä eroottisia kokemuksia.

"Ylivoimaisesti paras vibraattori" on ehkä löydettävissä, mutta minkälaisilla kriteereillä sitä kuitenkin etsitään? Jos haluat saada nopean tai voimakkaan orgasmin silloin kun olet yksin, niin todennäköisesti löydät sellaisen vibraattorin, joka täyttää vaatimuksesi. Yksi ehdotus voisi olla ’Magic Wand’ hieromasauva klitorikselle, koska se on erittäin voimakas tai ’Satisfyer’, joka takaa orgasmin! Jos olet hyvin erogeeninen G-pisteen alueella ja saat tässä parhaan orgasmin, niin aloita ihmeessä kokeilu G-pistevibraattorilla.

Jos olet vasta tutustumassa vibraattoreiden maailmaan ja haluaisit hankkia useamman, niin siinä tapauksessa olisi hyvä idea aloittaa yhdestä edullisista seteistämme, joissa on useita eri malleja ja muotoja. Setti voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, minkälaiset vibraattorit toimivat parhaiten juuri sinulle.

Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota

Huipputarjouksia • Kilpailuja • Tapahtumatietoja • Vinkkejä ja vihjeitä seksielämään
Tietoa uusista tuotteista • Ja paljon muuta suosikki-seksikaupastasi