Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP14
Anaalivibraattorit
Hinta
Merkki

Anaalivibraattorit

Mikä on anaalivibraattori?

Anaalivibraattori on vibraattori, joka on suunniteltu nimenomaan peräaukon stimulaatioon. Tähän tarkoitukseen ei voida käyttää tavallista stimulaattoria, koska anaalivibraattorit on muotoiltu tietynlaisiksi.

Kun haluat käyttää vibraattoriasi peräaukon stimulaatioon, on erittäin tärkeää, että se on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Anaalivibraattorit on aina suunniteltu siten, että niiden juuressa on pallo, iso rengas tai vastaava, jonka ansiosta ne eivät pysty katoamaan kehon sisälle. Peräsuoli on hyvin pitkä ja on erittäin tehokas lihas, joka toimii täysin itsenäisesti. Siksi on monia esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat kokeneet, että sellaiset esineet, joissa ei ole tarvittavaa muotoilua ovat yhtäkkiä liukuneet niin pitkälle, ettei niitä ole voitu kalastaa ulos. Tätä seuraava vierailu ensiapuklinikalla voi olla hyvin epämiellyttävä ja ehkä hieman kiusallinen.

Anaalivibraattorit ovat saatavana monissa malleissa. Miehille suunnitelluissa anaalivibraattoreissa on yleensä pieni käyristymä, jotta se voi stimuloida eturauhasta. Mutta oikeastaan on monia naisia, jotka myös huomaavat, että se tuntuu miellyttävältä, koska se työntää emättimen seinää ja stimuloi herkkiä kohtia. Joten älä mieti niin paljon sitä, onko kyseinen vibraattori miehille tai naisille. Kaikki ihmiset ovat erilaisia, joten se, mikä tuntuu parhaimmalta on myös hyvin yksillöllistä.

Aloittelijan mielestä on hyvä aloittaa pieni koko, sileä muoto, ilman liikaa uria ja kuoppia. Voit aloittaa tärinän käyttämisen ulkona ja antaa tärinän lieventää lihaksia ennen kuin liikuttaa vibraattoria. Muista käyttää runsaasti liukuvaa kermaa - se tekee kokemuksesta paljon mukavampaa.Anaalikäyttöön tarkoitettuja vibraattoreita voidaan myös käyttää emättimen stimulaatioon. Monta kertaa vibraattoreita markkinoidaan vaginaalista käyttöä varten, joten se ei aina niin, että sitä kutsutaan ehdottomasti "anaalivibraattoriksi", mutta voit aina nähdä tuotteen kuvauksesta, jos se sopii käytettäväksi myös anaalisesti.

Ovatko anaalivibraattorit kaikille?

Kyllä, kuka tahansa voi käyttää anaalivibraattoria. Sekä naiset että miehet ja kaiken ikäiset ja riippumatta sukupuolisesta suuntautumisesta. Naiset ovat aina käyttäneet peräaukon stimulaatiota, koska anaaliseksi on melko yleistä. Ja naiset tietävät, että anaalistimulaatio voi olla uskomattoman herkullista, koska osut klitoriksen takaosaan ja siten yhteen naisen erogeenisimmistä alueista.

Mutta viime vuosikymmeninä myös miehet ovat ymmärtäneet, että anaalistimulaatio on ihana kokemus, koska miehillä on p-piste. Kun p-pistettä (eturauhasta) stimuloidaan, esimerkiksi samaan aikaan peniksen kanssa, voi mies saada aivan uskomattomia orgasmeja. Sellaisia orgasmeja, joita hän ei ole koskaan ennen kokenut.

Aloittelijan on hyvä aloittaa pienikokoisesta ja sileästä, sellaisesta jossa ei ole liikoja uria ja kuoppia. Voit suosiolla kytkeä värinän päälle ja antaa sen rentouttaa lihaksesi ennen kuin liikutat vibraattoria syvemmälle. Muista käyttää runsaasti liukuvoidetta - se tekee kokemuksesta paljon mukavamman.

Lue myös meidän anaaliseksiä koskevan oppamme Anaaliseksi aloittelijoille.

Minkälaista anaalivibraattoria Belugi suosittelee?

Belugissa meillä on laaja valikoima anaalivibraattoreita. Erityisesti uskomme, että LELOn, Fun Factoryn, Rocks-Offin ja We-Viben anaalivibraattorit ovat todella herkullisia, mutta katsovat ympärillesi. Loppujen lopuksi vain sinä voit tuntea, millainen anaalivibraattori näyttää hyvältä ja tuntuu itsellesi sopivalta.

Anaalivibraattorit - mitä minun tulee muistaa?

Seksilelujen kanssa on aina hyvä idea käyttää liukuvoidetta ja jälkikäteen käyttää antibakteerista puhdistusainetta. Mutta anaalituotteiden kanssa tämä on erityisen tärkeää ja jos olet langennut anaaliseksiin, suosittelemme, että ostat valmiiksi suuren pullon vesipohjaista liukuvoidetta. Tulet varmasti tarvitsemaan sitä...

Toivomme, että nautit anaalivibraattoristasi erittäin paljon!