Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP108
G-pistevibraattorit
Hinta
Merkki

G-pistevibraattorit

Naisen emätin on kooltaan monimutkainen, sillä siinä on monia ’piilotettuja’ paikkoja, jotka ovat erittäin herkkiä. G-piste on yksi niistä. G-pisteen sijainti eroaa suuresti naisesta naiseen. Jotkut naisista kokevat, että g-pisteestä orgasmien saanti on helppoa, kun taas toiset eivät ole koskaan löytäneet sitä, eivätkä siten ole tunteneet sitä suurta g-piste orgasmia. Ei yksin eikä myöskään kumppanin kanssa.

G-pistevibraattori - Mikä se on?

G-pistevibraattori on suunniteltu ulottumaan juuri tähän ihmeelliseen, emättimessä sijaitsevaan paikkaan. On olemassa lukemattomia eri malleja, jotka voivat stimuloida eri tavoin, mutta yhteistä niille kaikille on, että niiden yläosassa on olemassa pieni nuppi, jonka avulla ulotut niihin piilotettuihin paikkoihin.  Todella hyvä esimerkki g-pistevibraattorista on Fifty Shades Darker - Desire Explodes vibraattori. Siinä näet hyvin sen nupin, joka osuu g-pisteeseen.

G-pistevibraattori - Minkä niistä valitsen?

Kuten monien muiden vibraattoreiden kohdalla, myös g-pistevibraattoreiden valinnan suhteen on vaikeaa antaa neuvoa. Kuitenkin Belugista löydät Pohjoismaiden suurimman valikoiman g-pistevibraattoreita. Katso esimerkiksi LELO, PicoBong, Fun Factory tai hieman halvempi Crush. Silloin kun löydät yhden, joka mielestäsi näyttää hyvältä, kokeile sitä. Jos luulet, ​​että se muistuttaa sinulle sopivaa G-pistevibraattoria, on todennäköistä, että olet löytänyt sinulle oikean vibraattorin.

Ovatko G-pistevibraattorit kaikille?

Kyllä, jokainen voi käyttää G-pistevibraattoria. Mutta se on sanottava välittömästi, että on vaikeampaa saada G-pisteorgasmi kuin klitorisorgasmi. Se vaatii harjoittelua ja se edellyttää sinun tuntevan kehosi ja sen erogeeniset alueet. Mutta me kannustamme sinua leikkimään itsesi kanssa ja löytämään g-pisteesi. Sen kautta saat täysin uudenlaisen orgasmin - sellaisen, joka eroaa sekä klitorisorgasmista että anaaliorgasmista.

G-pistevibraattorit - Mitä minun on muistettava?

Sinun on muistettava käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Muista myös ostaa mukaan lisäparistot, jos valitset paristokäyttöisen G-pistevibraattorin.