Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP104
Kiihotinkuulat
Hinta
Merkki

Kiihotinkuulat eli kauko-ohjattavat kuulat

Nämä pienet ihmeet eivät paljolta näytä, mutta ne ovat todella hieno lisä seksielämääsi ja lantionpohjan lihasten treenaukseen. Toisia nimiä niille on vaginakuulat, geishapallot, seksikuulat, Ben Wa Balls, lantionpohjakuulat ja treenikuulat, mutta sillä erolla, että kiihotinkuulien mukana on kaukosäädin.

Kauko-ohjattava kuula - mikä se on?

Kauko-ohjattavia kuulia kutsutaan myös kiihotinkuuliksi tai kiihotinmuniksi. Tämä lelu koostuu pallomaisesta kuulasta, joka on yleensä valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Tämä kuula asetetaan emättimen sisään, jossa se istuu tiukasti ja tuntuu hyvältä. Voit myös käyttää vähän vesipohjaista voiteluainetta kiihotinkuulan kanssa, mikä helpottaa sen asettamista emättimeen. Kuulan sisällä on vibraattori, joka saa sen värisemään.

Sen jälkeen kun kiihotinkuula on asetettu emättimeen, saat käyttöösi pienen kaukosäätimen. Tämän kaukosäätimen avulla voit valita ohjata kuulaa itse, tai antaa ohjaimen kumppanisi haltuun. Jos haluat leikkiä vibraattorisi kanssa, voit käyttää sitä esileikkiin tai masturbaatioon, jossa itse päätät tahdin. Mutta monet ihmiset käyttävät kiihotinkuulia julkisissa tiloissa tapahtuviin leikkeihin. Kuvittele, että olette ulkona ja kumppanillasi on kaukosäädin. Kun istutte ja syötte, hän voi leikkiä kanssasi samaan aikaan. Kiihotinmunat ovat melkein täysin hiljaisia, joten sinun tarvitsee pelätä ainostaan sitä, että naapuripöytä voi nähdä kuinka hyvältä tunnet olosi! Tai mitä jos menette ostoksille, ja samalla sinua stimuloidaan? Silloin kun kokeilet vaatteita? Alusvaatteita? Kyllä - se on vain mielikuvituksesi, joka asettaa rajat kiihotinmunan käytölle.

Kauko-ohjattava kuula on tarpeeksi kevyt siihen, että se voi istua juuri siellä minne sen asetat, eikä tule ulos itsestään.

Lantionpohjakuulat - mitä ne ovat?

Lantionpohjankuulia kutsutaan myös ben-wa palloiksi ja niitä käytetään esimerkiksi lantionpohjan lihasten treenaamiseen esimerkiksi synnytyksen jälkeen, iän tai muun syyn, joka saa lantionpohjan lihaksesi kaipaavan tiukennusta. Nämä kuulat voivat korjata inkontinenssin ja antaa yleensäkin enemmän halua harrastaa seksiä. Kun käytät kuulia, voit valita erikokoisia. Mitä painavammat valitset, sitä tiukemmat lihaksistasi tulevat - lantionpohjasi käyttää yksinkertaisesti enemmän lihaksia pitääkseen kuulia ylhäällä. Mutta kun lantionpohja ei enää "vaivaudu", kuulat tulevat automaattisesti ulos ja siksi voi olla hyvä aloittaa kevyestä kuulasta ja kokeilla painavampia myöhemmin.

Ovatko kauko-ohjattavat kuulat kaikille?

Kyllä, jokainen voi käyttää kauko-ohjattavia kuulia. Se on hauskaa yksin ja erittäin seksikästä kumppanin kanssa.

Ovatko lantionpohjakuulat kaikille?

Sekä kyllä ​​että ei. Normaalisti nuorten tyttöjen ei tarvitse treenata lantionpohjan lihaksia. Tässä tekee luonto tehtävän. Mutta kun saavutat tietyn iän ja varsinkin jos olet synnyttänyt lapsia, lantionpohjan lihasten treenaus ehdoton edellytys, jos haluat välttää kaikki ne ongelmat, jotka heikot lantionpohjan lihakset aiheuttavat.

Kauko-ohjattavat kuulat - Mitkä niistä valitsen?

Belugissa meillä on paljon erilaisia ​​kiihotinkuulia. Kaikissa kokoluokissa, väreissä, muodoissa ja hintaluokissa. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun sinä (tai te) aiot(te) ostaa kauko-ohjattavan kuulan, suosittelemme esimerkiksi aloittamaan Fifty Shades of Grey - Remote Control Egg, joka on todella herkullinen kauko-ohjattava kuula. Sen kantama on jopa 10 metriä, joten voitte käyttää sitä missä tahansa ja laatu on aivan huippua.

Kun olet ensin kokeillut kauko-säätimellä ohjattavaa kuulaa ja olet tyytyväinen siihen, voit harkita hankkia erittäin laadukas LELO Hula Beads kuulan, joka antaa sinulle/teille monta tuntia nautintoa. Mutta on olemassa paljon muita kauko-ohjattavia kuulia, joista valita. Niistä voi jokainen olla juuri se oikea sinulle.

Joillakin malleista on tietty kantama, joten niitä voi käyttää ensisijaisesti kotona tai kun sinä ja kumppanisi olette yhdessä julkisesti. Mutta markkinoilla on myös uusia, sovelluksella kauko-ohjattavia malleja, jotka antavat kumppanillesi mahdollisuuden kytkeä vibraattorin päälle ja pois vaikka maapallon toiselta puolelta. Tämä vaihtoehto tekee siitä loistavan lelun, jonka kanssa voitte leikkiä vaikka ette olisikaan yhdessä fyysisesti.

Lantionpohjankuulat - minkä niistä valitsen?

Jos tämä on ensimmäinen kerta kun ostat lantionpohjankuulat, suosittelemme ostamaan setin, jotta voit kokeilla eri painoja. Voit esimerkiksi valita Shots:in valmistaman, herkullisen Ben Wa Ball setin. Jos olet tottunut käyttämään lantionpohjankuulia, sinulla on todennäköisesti todella hyvä käsitys siitä, mikä paino ja koko sopii sinulle.

Kauko-ohjattavat kuulat ja lantionpohjankuulat - Mitä minun tulee muistaa?

Jos olet uusi tulokas kauko-ohjattavien kuulien tai lantionpohjankuulien maailmassa, niin käytä vähän vesipohjaista liukuvoidetta, jotta kuula tai kuulat voidaan asentaa helposti. Mutta kun olet kokeillut sitä pari kertaa, huomaat, että kuulien asettaminen on uskomattoman helppoa, joten et välttämättä tarvitse siihen liukuvoidetta. Toisaalta suosittelemme käyttämään puhdistusaineita tuotteen puhdistamiseen. Se antaa todella mukavan tunteen tietää, että ne ovat täysin puhtaita seuraavan kerran, kun haluat käyttää niitä.

Toivomme että nautit erittäin paljon kiihotinkuulastasi tai lantionpohjakuulistasi!