Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP16
Klitorisvibraattorit
Hinta
Merkki

Klitorisvibraattorit

Klitorisvibraattoreita käytetään klitoriksen alueella. Jotkut klitorisvibraattoreistamme ovat patruunanmuotoisia, ja siksi niitä kutsutaan "bulleteiksi", kun taas toisilla on kaikenlaisia muita muotoja. Joillakin on kaksi pientä korvaa, jotka sijoitetaan klitoriksen kummallekin puolelle, kun taas toisissa on pieni reikä klitorikselle.

Hemmottele itseäsi ja anna kehosi herkkimmän pienen paikan nauttia rakastavasta hoidosta ja värisevistä, imevistä tai hengittävistä tuntemuksista.

Miten klitorisvibraattori toimii?

On 5 tapaa, jolla klitorisvibraattori voi toimia. Ne ovat kaikki erilaisia ​​ja tarjoavat erilaisia klitorisorgasmeja. Mutta niille kaikille on yhteistä se, että ne stimuloivat klitorista.

Ensimmäinen ja niistä tunnetuin on sellainen vibraattori, joka stimuloi klitorista suoraan. Sellainen voi esimerkiksi olla bullet (erittäin pieni, patruunan muotoinen vibraattori) tai muu pienikokoinen vibraattori, jolla hierotaan klitorista. Esimerkki tällaisesta vibraattorista on Rocks-Off Ignition. Rocks-Off on muuten se sama valmistaja, joka on tuottanut maailman myydyimmän luotivibraattorin.

Toista klitorisvibraattorityyppiä kutsutaan myös kani- eli Rabbit-vibraattoriksi. Tämä vibraattori työnnetään emättimeen ja suunnileen sen keskellä on pieni uloke, joka on suunniteltu osumaan ja hieromaan klitoristasi samalla kun masturboit kuten normaalisti. Sex in the City -sarjassa Susan viittaa juuri tämäntyyppiseen vibraattoriin ja kutsuu sitä uudeksi parhaaksi ystäväkseen. Hyvä esimerkki tällaisesta klitorisvibraattorista on Svakom Lucas. Siinä näet hyvin sen ulokkeen, joka sijaitsee vibraattorin keskellä ja osuu klitorikseesi.

Kolmas klitorisvibraattorityyppi on sellainen, jossa on kaksi klitorisvibraattoria yhdessä vierekkäin. Sen kaksi päätä sijoitetaan klitoriksen kummallekin puolelelle, jossa ne sitten hyväilevät klitorista sitä hieromalla. Hyvä esimerkki tällaisesta vibraattorista on Jimmy Jane Form 2, joka on todella ylellinen klitorisvibraattori.

Neljäs tyyppi on suhteellisen uusi. Tämäntyyppinen vibraattori pidetään klitoriksen päällä (ilman kosketusta) ja kun kytket virran päälle, se aiheuttaa ilma-aaltoja, jotka tunnet klitoriksella. Tämänlaisista vibraattoreista on tullut erittäin suosittuja viimeisten parin vuoden aikana, ja monet naiset vannovat tämän tyyppisen vibraattorin nimeen, koska he kokevat upeita orgasmeja. Näistä tunnetuin on Womanizer, mutta suosittelemme Satisfyeria, koska ne ovat vähintään yhtä hyviä ja maksavat alle puolet Womanizerin hinnasta. Tästä näet esimerkin tällaisesta klitoris-värähtelijästä, Satisfyer Pro 2, joka on lisäksi nimetty "Vuoden Seksileluksi".

Viides ja viimeinen esimerkki erilaisista klitorisvibraattoreista on sellainen, joka lepää vulvan päällä ja täten stimuloi klitorista, ilman että joudut tekemään mitään. Näitä klitorisvibraattoreita kutsutaan Lay-oneiksi. Lay-on vibraattorit ovat suunniteltu naisille, jotka haluavat nauttia esileikistä tai masturbaatiosta pitkään - eivätkä pyri nopeisiin orgasmeihin. Hyvä esimerkki lay-on mallista on Nalone Curve, joka on erittäin herkullinen ja antaa hämmästyttävän pitkäkestoisia orgasmeja.

Klitorisvibraattorit - minkä merkkisen minun olisi parasta valita?

Belugissa meillä on kaikki kuuluisat klitorisvibraattoreita valmistavat brändit. Satisfyer. LELO. Womanizer. Fun Factory ja paljon muita. Useimmilla naisilla on yksi tai useampi suosikkituotemerkki mitä tulee klitorisvibraattoreihin, mutta kestää jonkin aikaa löytää juuri sinulle sopivat tuotteet. Kokeilemalla pääset eteenpäin - jos olet sitä mieltä että tietty vibraattori näyttää houkuttelevalta, kokeile sitä. Se taatusti myös tuntuu hyvältä kun saat sen kotiin ja voit ottaa sen käyttöön.

Ovatko klitorisvibraattorit kaikille?

Kyllä vain - kaikki voivat käyttää klitorisvibraattoreita. Riippumatta iästä ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Klitoriksen stimulaatio tuntuu aina ihanalta, kunhan sitä vain stimuloidaan sillä tavalla, josta pidät.

Vibraattorin pieni koko tekee siitä helpon ja huomaamattoman kuljettaa laukussa tai taskussa, ja vaikka se onkin ensisijaisesti suunniteltu klitorikselle, se voi olla erittäin hyvä "all-round" värisijä, jota voidaan käyttää myös sinun ja/tai kumppanisi kiihottamiseen kaikkialla vartalolla.

Klitorisvibraattorit - mitä minun on muistettava?

Suosittelemme aina, että ostat lisäksi vesipohjaisen liukuvoiteen, koska se masturbointikokemuksesta tai klitoriksesi ympärillä tapahtuvasta parileikistä entistä nautinnollisemman.

Toivomme, että tulet nauttimaan jokaisesta klitorisvibraattorisi kanssa viettämästä hetkestä.