Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP109
Luksusvibraattorit
Hinta
Merkki

Luksusvibraattorit ja eksklusiiviset vibraattorit

Dildot ja vibraattorit ovat vuosien kuluessa vaihtaneet muotoaan peniksenmuotoisesta, epäilyttävää laatua olevasta muovipalasta herkullisiksi nykyajan tuotteiksi, joissa korostetaan anatomista muotoilua, hienoa materiaalia ja uusia ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan tuotteeksi, joka antaa sinulle enemmän ja suurempaa nautintoa.

Useat Belugin tuotteista ovat palkittuja muotoilun ihmeitä ja sellaisia tuotteita, joita haluat ihailla ja (melkein) nostaa näkyviin seinähyllylle. Laatu hipoo pilviä, mikä sekä näkyy että tuntuu. Jotkin yksittäisistä tuotteista valmistetaan useissa eri painoksissa, joista osa on koristeltu kullalla ja timanteilla, joten ne ovat vieläkin hienompia, pieniä taideteoksia.

Jos olet kokeillut erilaisia vibraattoreita ja löytänyt yhden tai useamman tyypin, joka sopii hyvin tarpeisiisi, suosittelemme, että ostat laadukkaita kopioita siitä. Ylellisemmän tunteen lisäksi niillä on pitkä käyttöikä ja ne antavat sinulle todella monen tunnin hämmästyttävää luksus-luokan nautintoa.

Hinta ja laatu kulkee usein käsi kädessä ja kun ostat luksusvibraattorin, on sinun odotettava, että sellainen maksaa vähintään 70 €. Mutta laatu tulee myös mukana ja kun sanomme että nämä vibraattorit ovat ylellisiä niin tarkoitamme todellakin että niitä ne on!