Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP111
Magic Wand -hieromasauvat
Hinta
Merkki

Magic Wand -hieromasauvat - 100% Orgasmitakuu!

Magic Wand näyttää ihan tavalliselta hierontalaitteelta, ja se alunperin kehitettiinkin hierontalaitteeksi kipeille lihaksille. Se on erinomainen tähän tarkoituukseen, koska se on erittäin voimakas ja saatavana myös lämmöllä. Laite on kuitenkin myös erittäin sopiva klitoriksen ja emätinaukon stimuloimiseen. Sen tehokkaat värinät ja erilaiset värähtelymallit antavat täysin hämmästyttäviä orgasmeja.

Mikä on Magic Wand -hieromasauva?

Magic Wand -hieromasauva on suunniteltu sauvanlaiseksi, jotta saat siitä hyvän otteen. Se on yleensä vibraattoria suurempi, mutta se on saatavana kaikenkokoisina. Magic Wand -hieromasauvan päässä on sisäänrakennettu moottori, joka saa koko pään värisemään. Kuten aiemmin mainittiin, tämä moottori on yleensä erittäin voimakas ja siksi Magic Wand -hieromasauvat ovat saavuttaneet suuren suosion.

Miten Magic Wand -hieromasauvaa käytetään?

Käytä sen päätä stimuloimaan klitorista tai emätinaukkoa. Magic Wand -hieromasauvaa voidaan luonnollisesti käyttää koko vartalolla sekä kipeiden lihasten hierontaan, mutta se on erityisen sopiva intiimialueille ja tarjoaa upeita orgasmeja.

Minkä hieromasauvoista valitsen?

Belugissa meillä on pohjoismaiden suurin valikoima Magic Wand -hierontalaitteita. Myymme paljon Nalonea, Jimmy Janeä, VIVEä ja LELOa, mutta meillä on myös monia muita merkkejä, joista valita. Kaikilla naisilla pitäisi olla ainakin yksi Magic Wand -hieromasauva, koska se on luultavasti helpoin ja nopein seksilelu, jolla saat orgasmin - sillä on lähes 100% orgasmitakuu! Kaikkein tehokkaimmat Magic-Wand-hierontalaitteet on kytkettävä pistorasiaan, mutta tavallisesti ne toimitetaan paristojen tai tietokoneeseen kytkettävän USB-kaapelin kanssa.

Mitä minun tulee muistaa?

Suosittelemme, että käytät vesipohjaista liukuvoidetta, koska se lisää stimulaation voimakkuutta. Muista myös ostaa varaparistot, jos Magic Wand -hieromasauvaasi ei kytketä pistorasiaan eikä se ole uudelleenladattava.

Voit ostaa erilaisia lisävarusteita, jotka voidaan asentaa hieromasauvan päähän. Esimerkiksi yläosan pienemmän dildon tai nystyröiden kera, tai jotain aivan muuta. Magic Wandista on eri versioita valmistajasta riippuen. Se on saatavana tavallisen virtajohdon kanssa, uudelleenladattavana tai paristoilla. Johtomalli on yleensä kaikkein tehokkain eikä siitä koskaan lopu virta, kun taas muut tyypit antavat enemmän liikkumisvapautta …

Magic Wand ei näytä seksilelulta, joten se voi helposti olla yöpöydällä, käytettävissä kipeiden lihasten hierontaan, sekä se voidaan antaa myös ystävälle joululahjaksi – hän voi sitten itse päättää, miten hän haluaa sitä käyttää.

Nauti Magic Wand -hieromasauvastasi!