Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP74
Rabbit-vibraattorit
Hinta
Merkki

Rabbit-vibraattori - ultimatiivinen orgasmikone

Mikä on Rabbit-vibraattori?

Rabbit-vibraattori on multivibraattori, joka stimuloi emätintä ja klitorista samanaikaisesti. Nimi on peräisin vibraattorin alkuperäisestä rakenteesta, jossa pieni, klitorista stimuloiva osa, oli muotoiltu kuin kaninpää, jossa korvat ympäröivät klitorista. Tämä malli on erittäin tehokas, sillä klitoris saa paljon iloa näistä kahdesta ’korvasta’. Siksi monet mallit muistuttavat yhä kania, ja myös monet muut vibraattorityypit ovat suunniteltu samankaltaisiksi tästä samasta syystä.

Rabbit-vibraattori tuli tunnetuksi Sex in the City -sarjasta

Vibraattorityyppi tuli tunnetuksi siitä, kun Charlotte käytti sitä TV-sarjassa Sex and the City. Charlotte oli niin innoissaan vibraattorista, että hän perui kaikki tyttöystäviensä kanssa tehdyt sopimuksensa ollakseen yhdessä tämän uuden ystävänsä kanssa. TV-sarjan vibraattorilla on ominaispiirteiset kaninkorvat klitorikselle, sekä dildo-osa, jossa on pyöriviä helmiä, jotka näkyvät läpinäkyvän materiaalin läpi.

Joissakin malleissa on pyörivä tai keinuva kärki, joka myös stimuloi emättimen g-pistettä ja ylintä aluetta. Kanivibraattori ei ole suunniteltu simuloimaan yhdyntää. Se on suunniteltu kykenemään antamaan naiselle kaikken parasta stimulaatiota monilla eri erogeenisilla alueilla samanaikaisesti, jolloin orgasmeja on helppo saavuttaa.

Pupuvibraattorit - Mikä malli olisi minulle paras?

Belugissa meillä on monia eri malleja monissa eri hintaluokissa. Monissa malleissa on enemmän kuin yksi moottori, joten eri stimulaatioita voidaan säätää erikseen. Tällainen malli on ehdottomasti paras, jos haluat työskennellä kaikkien eri orgasmiesi kanssa ja tutkiskella kaikkia niitä tuntemuksia, mitä kehosi voi sinulle antaa. Kun voit hallita laitteen yksiköitä erikseen, voit myös hitaasti tehdä kokemuksesta intensiivisemmän lämmittelemällä ensin yhden toiminnon parissa ja sitten kerryttää enemmän ärsykkeitä, samalla kun kiihotut enemmän ja enemmän.

Sinä tunnet oman kehosi parhaiten ja tiedät missä olet herkimmilläsi. Kuvittele, kuinka kukin malleista stimuloi ja valitse se malli, josta mielestäsi saisit eniten nautintoa. Joskus yllättäviä uusia kokemuksia on tarjolla kun kokeilet jotain, josta et heti ajattele että se tuntuisi hyvältä. Tästä syystä voi olla hyvä idea pyytää muilta neuvoja.

Valinnastasi riipumatta, kanivibraattorit tunnetaan myös nimellä "orgasmikoneet", sillä ne kaikki stimuloivat monia paikkoja samanaikaisesti.

Rabbit-vibraattorit - Mitä minun tulee muistaa?

Muista käyttää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Tämä tekee kokemuksesta paljon nautinnollisemman. Voit myös lisätä esimerkiksi eroottista geeliä, esimerkiksi Durex Intense Orgasmic Gel -geeliä, joka saa sinut villiintymään orgasmeista. Jos valitset paristoilla toimivan Rabbit-vibraattorin, varmista että sinulla on laitteelle lisäparistot. Olisi niin ärsyttävää, jos se pysähtyisi kesken nautinnon!

Pidä hauskaa Rabbit-vibratorisi kanssa!