Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP110
Realistiset vibraattorit
Hinta
Merkki

Realistiset vibraattorit

Realistinen vibraattori - Mikä se on?

Realistinen vibraattori on vibraattori joka muistuttaa penistä, ja realistisista vibraattoreista parhaimmat myös tuntuvat jäykiltä peniksiltä. Nämä vibraattorit ovat saatavana sekä kiveksillä että ilman ja jotkut myös kaukosäätimellä, joten sinä tai joku toinen voi ohjata realistista vibraattoriasi ilman, että sinun tarvitsee koskea siihen. Realistiset vibraattorit muistuttavat erittäin paljon aidonkaltaista dildoa, sillä erolla että niissä on sisäänrakennettu vibraattori, joka saa kalun värisemään.

Realistinen vibraattori - Kuinka käytän sitä?

Jos pidät eniten siitä, että vibraattorisi näyttää ja tuntuu oikealta penikselta, niin Belugissa on valittavissa monta erilaista. On olemassa eri kokoja ja muotoja, ja joillakin niistä on joitain lisäominaisuuksia, joita ei oikeasta peniksesta löydy, mutta jotka maustavat realistisen tuntemuksen ’pienellä lisällä’. Lisäksi joissakin malleissa on ejakulointiominaisuus, jotta kokemuksesta tulisi mahdollisimman aidonkaltainen.

Realistista vibraattoria käytetään kytkemällä sen päälle ja säätämällä sen värinää sellaiseksi, joka mielestäsi tuntuu mukavalta. Sitten voit voidella vibraattorille hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja yksinkertaisesti työntää sen sitten emättimeen. Emättimen työntäminen voi tapahtua hitaasti tai nopeasti - voit itse tunnustella mikä tuntuu sinusta mukavimmalta.  Voit myös käyttää lelua klitoriksellasi ennen vaginaan asettamista.

Kun realistinen vibraattori on emättimen sisällä, se kulkee edestakaisin aivain kuin jos mies rakastelisi kanssasi. Sinä päätät tahdista ja siitä, miten haluat että sinua stimuloidaan. Edestakaisin. Ympyröissä. Hitaasti. Nopeasti. Kokeile mistä pidät - voit rauhassa leikkiä itsesi kanssa.

Realistinen vibraattori - Kuinka sitä voi käyttäää?

Realistista vibraattoria voidaan käyttää vaginaalisesti, anaalisesti- sekä oraalisesti. Voit käyttää sitä myös itsesi hierontaan eri puolilla vartaloa - esimerkiksi rinnoilla.

Realistinen vibraattori - Minkä niistä valitsen?

Realistiset vibraattorit tulevat kaikenkokoisina, 15 - 35 cm.Kivesten kanssa ja ilman. On olemassa myös malleja, joiden pohjassa on imukuppi. Sellaiset voidaan asentaa kovalle pinnalle tai seinälle ja käyttää ilman käsiä (esimerkiksi suihkussa). Lisäksi jotkin malleista ovat kauko-ohjattavia. Myös ejakuloivia malleja löytyy. Ajattele sitä, mikä mielestäsi on herkullisinta sinulle ja katsokaa suurta valikoimaamme. Ylivoimaisesti myydyimmät realistiset vibraattorit ovat Real Rock© ja King Cock© -merkkisiä. Molemmat merkit ovat erittäin laadukkaita sekä aidonkaltaisen tunteen että tuotteiden kestävyyden kannalta. Real Rock© ja King Cock© eivät varmasti ole turhia, ja tulet kokemaan monen tunnin verran nautintoa näiden tuotteiden kanssa. Lisäksi meillä on laaja valikoima realistisia vibraattoreita muilta valmistajilta, jotka ovat myös erittäin korkealaatuisia. Inspiroidu laajasta valikoimastamme ja valitse juuri sellainen realistinen vibraattori, joiden kanssa haluat pitää hauskaa.

Ovatko realistiset vibraattorit kaikille?

Kyllä, kaikki naiset (ja miehet) voivat käyttää realistisia vibraattoreita. Valitse koko, joka sopii sinulle ja ole vieteltävänä uudestaan ja uudestaan.

Realistinen vibraattori - Mitä minun on muistettava?

Muista ennen kaikkea käyttää vesipohjaista liukuvoidetta. Älä koskaan käytä silikonipohjaista liukuvoidetta realististen vibraattoreiden kanssa, koska se voi tuhota niiden pinnan. Lisäksi suosittelemme, että varmistat etukäteen että sinulla on tallessa lisäparistoja - jotta laite ei pysähdy kesken kaiken nautinnon.

Pidä hauskaa realistisen vibraattorisi kanssa.