Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP354
Sykkivät hieromasauvat
Hinta
Merkki

Sykkivät vibraattorit

Ajoittain sattuu, että markkinoille tulee seksilelu, joka kääntää kaiken ylösalaisin. Seksilelu, joka monin tavoin keksii uudelleen saman asian ja joka voi mullistaa miljoonien ihmisten sukupuolielämän ympäri maailmaa. Sykkivä vibraattori on yksi tällainen seksilelu. Missä perinteiset vibraattorit stimuloi (arvaa mitä) värähtelyillä, sitten itse asiassa ilmanpaine stimuloi sykkivässä hieromasauvssa. Se ei ehkä kuulosta mitenkään erityiseltä, mutta kun olet kokeillut sitä, huomaat, että sen ero on melko ylivoimainen.

Mikä sykkivä vibraattori?

Näistä sykkivistä vibraattoreista on tullut erittäin suosittuja sekä Tanskassa, että muualla maailmassa siitä lähtien, kun se on ollut käytettävissä. Ei ole välttämättä mitään kosketusta kun käytetään sykkivää vibraattoria, mutta sen sijaan ääni-aallot ja ilmanpaine, jotka käsittelevät kaiken. Se kuulostaa ehkä täysin hullullta, ettet kosketa mitään siellä, vaan käytät vain ilmaa ja ääniaaltoja. Mutta mitä enemmän ajattelet sitä, sitä enemmän se antaa tavallisille ihmisille.

Ensinnäkin, sykkiviä vibraattoreita käytetään ensisijaisesti klitoriksen stimulointiin, ja koska se on paljon herkempi, suora stimulaatio voi usein tuntua liian väkivaltaiselta. Oletko ensin kokenut liian väkivaltaisen ärsykkeen taikasauvalla tai muilla vibraattoreilla ja tiedät kaiken melkein epämiellyttävästä tunnelmasta.

Itse asiassa voit tulla täysin tunnottomaksi sieltä ja sitten et ainakaan saa orgasmeja. Mutta sykkivässä vibraattorissa ei ole suoraa yhteyttä, ja siksi se on erittäin lempeä ärsyke, mikä estää stimuloimasta liian väkivaltaisesti. Tämä tarjoaa edelleen täydelliset olosuhteet saada toistuvia orgasmeja, mikä houkuttelee ehdottomasti monia naisia.

Sykkivä vibraattori on upouusi tekniikka, joka tulee meille saksalaiselta keksijältä nimeltä Michael Lenke. Hän oli tietoinen ongelmasta, josta monet naiset ympäri maailmaa kärsivät: orgasmin puute.

Itse asiassa on miljoonia naisia, jotka eivät ole koskaan yrittäneet kokea todellista orgasmia ja halunneet sitä Linkki muutokseen. Siksi hän alkoi kokeilla ja kehittää vaimonsa kanssa sykkivää vibraattoria, jonka oli tarkoitus mullistaa koko ala. Tulos oli ensimmäinen Womanizer-sykkivä vibraattori, joka on sittemmin saanut useita seuraajia.

Paras sykkivien vibraattorien tuotemerkki

Kuten edellä mainittiin, Michael Lenke ja hänen Womanizer-vibraattorinsa ovat markkinoiden merkittävimpiä edelläkävijöitä sykkivissä vibraattoreissa, mutta se ei tarkoita, ettei hyviä vaihtoehtoja ole. Päinvastoin. Yksi muista tuotemerkeistä, joka on todella vaikuttanut sykkivällä vibraattorillaan, on Satisfyer. Se on erinomainen vaihtoehto Womanizerille, kun he ovat kehittäneet edelleen tekniikkaa ja jopa sykkiviä vibraattoreita perinteisempien vibraattorien kanssa.

Tämä tarkoittaa, että voit saada sekä ainutlaatuisen ärsykkeen sykkivältä vibraattorilta, että myös suoremmalla ärsykkeellä tavalliselta vibraattorilta. Näiden yhdistelmä antaa mahdollisuuden viedä nautintonsa paljon korkeammalle tasolle ja kokea kaikkien aikojen villeimmät orgasmit. Voitko pyytää lisää?

Belugi tarjoaa luonnollisesti sekä Womanizer- että Satisfyer-tuotteita, joten mitä vain haluat, voit löytää sen tältä sivulta. Voimme varmasti suositella myös ruotsalaista LELO-valmistajaa, joka on lisännyt ääniaaltoja heidän sykkiviin vibraattoreihin. Se ei todellakaan ole vahingoittanut käsitettä, ja monille se on yksi villeimmistä sensaatioista koskaan. Joten etsitpä sitten Womanizeria, Satisfyeria tai LELOa, Belugi on juuri oikea paikka mistä etsiä. Jokaiselle ja jokaiselle budjetille on jotain.

Sykkivillä täryttimillä on paljon etuja

Jos olet suuri perinteisten vibraattorien fani, saatat olla hieman skeptinen näistä sykkivistä vibraattoreista ja uudesta tekniikasta. Se on hieno myös, mutta korostetaan kuitenkin useita niistä eduista, jotka voi kokea käyttämällä sykkiviä vibraattoreita.

Koska vain ilma stimuloi sykkivällä vibraattorilla, huomaat, että se on erittäin hiljainen lelu. Tämä tekee siitä erittäin sopivan ottaa mukaan matkoille tai jos asut yhdessä muiden kanssa etkä halua aivan mainostaa itsetyydyttämisensä kanssa.

Jos olet kokenut koko talon tärisevän taikasauvalla, niin tiedät ongelman. Suurin osa sykkivistä vibraattoreista on lisäksi vedenpitävä, joten on selvää voida käyttää sitä suihkussa. Mutta sykkivällä on monia muitakin etuja hieromasauvana.

Tiesitkö esimerkiksi, että ennen kaikkea tuntuu siltä, että harrastaisi suuseksiä? Se on oikein. Täysin ainutlaatuisen ärsykkeen muoto luo melkein imevän tunteen, josta klitorikselle tuntuu ikään kuin sitä nuolisi. Sinun täytyy vain kokea se uskoaksesi, mutta kun olet kokeillut sitä kerran, et halua enää koskaan tehdä sitä uudelleen ilman sykkivää vibraattoria. Yhdistettynä erilaisiin tasoihin sykkivä vibraattori on uusi paras ystäväsi.

Vaikka sykkivä vibraattori on tosiasiallisesti suunniteltu stimuloimaan klitorista, voit myös hyvin käyttää sitä nänneihin. Itse asiassa se on todella hieno tapa käyttää sitä. Koska laite luo "imevän" tunteen, on ilmeistä stimuloida nänniä ilman, että siitä tulisi liian ylivoimainen. Nännit voivat olla hyvin herkkiä ja Satisfyerin tai Womanizerin tuntuma on juuri se, mitä on kaivannut.

Voit myös ottaa kumppanisi mukaan sykkivän vibraattorin käyttöön, koska monet mallit ovat sovellusohjattuja. Tämä antaa kumppanillesi mahdollisuuden hallita sovelluksen nopeutta ja voimakkuutta leikin aikana, kun sinä itse leikit vibraattorilla. Se on uskomattoman tuhma ja täydellinen tapa tehdä itsetyydytys yleiseksi tavaksi.

Sykkivät vibraattorit ovat täällä pysymässä

Etuja on paljon enemmän, mutta riippumatta siitä, miten käännät sen, ne ovat sykkiviä vibraattoreita jotka tulevat jäädäkseen. Ja on siinä määrin asetettava voimakkaasti markkinoille, koska monet eivät tienneet sellaisia lainkaan olevan olemassa. Sykkivä vibraattori voi muuttaa sukupuolielämääsi ja jos haluat hemmotella itseäsi pienellä asioita, niin vastaus on yksinkertainen.

Belugilla on tietysti laaja ja monipuolinen valikoima, joten löydät juuri sen haluamasi ja tarpeisiisi sopiva vibraattorin. Joten tutustu valikoimaamme ja hemmottele itseäsi tai kumppaniasi herkullisella sykkivällä vibraattorilla. Se on ehdottomasti jotain, jota et tule katumaan.