Käytämme sivustolla evästeitä (cookies) parantaaksemme käyttökokemusta.

Ole hyvä ja odota...
Ostoskorisi on tyhjä...
https://www.belugi.fi/Default.aspx?ID=9413&groupid=GROUP5&new=True
Vibraattorit
Hinta
Merkki

Vibraattorit

Mikä on vibraattori?

Vibraattori on seksilelu, joka pyrkii tyydyttämään naisen (tai miehen), useimmiten antamalla hänelle orgasmin. Vibraattori on muotoiltu stimuloimaan naisen klitorista tai stimuloimaan emätintä tai peräaukkoa. Naisen emättimessä voi vibraattori stimuloida G-pistettä, mutta emättimessä on myös pitkä lista muita erogeenisiä alueita, jotka voivat antaa hänelle orgasmin. Vibraattori on tavallisesti 15-30 cm pitkä ja halkaisijaltaan noin 3-6 cm. Mutta kuten tällä sivulla huomaat, on olemassa lukuisia muotoja, jotka kattavat eri naisten tarpeet ja antavat heille optimaalisen tavan saada stimulointia ja nautintoa.

Vibraattorit - Pohjoismaiden suurin valikoima vibraattoreita

Belugista löydät Pohjoismaiden suurimman valikoiman vibraattoreita. Meillä on juuri se vibraattori, jota etsit: klitorisvibraattorit, g-pistevibraattorit, luksusvibraattorit, Rabbit-vibraattorit, realistiset vibraattorit, multivibraattorit, Magic Wand -hierontalaitteet, vesitiiviit vibraattorit, kiihotinkuulat, sormivibraattorit, anaalivibraattorit ja myös vibraattorisetit.

Vibraattorit - Minkä merkkisen minun tulisi valita?

Belugista löydät kaikki tunnetut vibraattorimerkit. Mellä on LELO, We-Vibe, Satisfyer, Womanizer, Jimmy Jane,  Fun Factory, Adrien Lastic, Rocks-Off ja paljon muita. Kaikkien näiden merkkien lisäksi meillä on melkein kaikki mallit ja täydennämme varastoamme sitä mukaa kun uusimmat mallit saapuvat markkinoille, joten meillä on myös kaikki uusimmat mallit sinulle. On mahdotonta sanoa, mikä tuotemerkeistä sinun pitäisi valita. Jos sinulla ei vielä ole paljoa kokemusta vibraattoreista, katsele eri muotoja ja mieti samalla, jos se voisi olla sellainen, joka tyydyttäisi sinut.

Useimmilla naisilla on yksi tai kaksi suosikkimerkkiä, mutta koska vaihtoehtoja on niin monia, löydät suosikkisi vain kokeilemalla erilaisia malleja.

Vibraattori itsetyydytykseen vai parileikkiin?

Vibraattoria voidaan käyttää ainoastaan stimulaatioon ja masturbaatioon, mutta myös yhdessä kumppanin kanssa. Jos olet kumppanin kanssa, sitä voidaan käyttää esileikkiin tai molemminpuoliseen masturbaatioon. On hyvin kiihottavaa nähdä naisen leikkivän vibraattorinsa kanssa, mutta myös nainen kiihottuu silloin kun hän näkee kumppaninsa kiihottuvan. Sooloseksiin voi vibraattori olla aivan uskomaton - se pystyy jatkaamaan niin kauan kuin haluat sen jatkavan ja voit saada kaikki haluamasi orgasmit!

Ovatko vibraattorit kaikille?

Kyllä, kaikki naiset (ja miehet) voivat käyttää vibraattoreita. Belugissa kaikki vibraattorit ovat ftalaattivapaita, eivätkä ne vapauta haitallisia aineita. Joten voit käyttää vibraattoriasi täysin ilman huolia.

Vibraattorit - mitä minun on muistettava?

Suosittelemme aina sinua käyttämään vesipohjaisia ​​liukuvoiteita yhdessä vibraattorisi kanssa. Lisäksi suosittelemme, että käytät puhdistusainetta, jolla puhdistat vibraattorisi ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen. Kun käytät puhdistusainetta seksileluillasi niin voit olla varma, että seksilelusi ovat aina puhtaita. Jos vibraattorisi on paristokäyttöinen, suosittelemme myös että ostat lisäparistot. Mukana toimitetut paristot eivät aina ole kaikkein laadukkaimpia ja olisi ikävää, jos laitteesi pysähtyisi kesken nautinnon. Voit valita myös ladattavan vibraattorin, jonka sinun tavallisesti tarvitsee ladata USB-portin kautta.

Nauti vibraattoristasi!